Plnoautomatické kávovary

» Esperto Caffè díky optimálním přednastaveným volbám vždy naprosto přesně ví, jak má perfektně připravit vaši oblíbenou kávu. «
Indre B. Kávový someliér Tchibo
 

Esperto Latte

Objevte nyní plnoautomatický kávovar Esperto Latte s tryskou na napěňování mléka – pro perfektní Latte Macchiato, Caffè Latte a další kávy.

Již brzy opět skladem
  • Plnoautomatický kávovar Esperto Latte, antracitovy
Tchibo plnoautomatický kávovar
S TchiboCard + 1 kg BARISTA Espresso zdarma*
7 999
 
 

Esperto Caffè −
váš osobní barista

Náš plnoautomatický kávovar Esperto Caffé vykouzlí po stisknutí tlačítka úžasné espresso nebo caffè crema. S pomocí funkce doppio můžete snadno připravit i dvojitou kávu.

Esperto Caffè:

  • vždy perfektní espresso a caffè crema
  • volně programovatelné množství šálku od 25 do 250 ml
  • sílu kávy lze nastavit podle individuální chuti pomocí tlačítka Intense+
  • profesionální kuželové mlecí ústrojí z ušlechtilé oceli s plynulým nastavením stupně mletí
  • velký zásobník na zrnkovou kávu s objemem 160 g (rozšiřitelný na 300 g) s těsněním pro ochranu aromatu
  • snadné ovládání a čištění
  • kompaktní design

Výhoda s TchiboCard

Koupí jednoho z plnoautomatických kávovarů Esperto s TchiboCard získáte za nákup jakékoliv zrnkové kávy Tchibo nebo kávového příslušenství vždy pětinásobný počet Věrnostních zrnek. Platí v e-shopu a kamenných obchodech. Tento benefit se aktivuje následující den po převzetí kávovaru Esperto.

Zaregistrujte se k TchiboCard a získejte mnoho výhod
 
 
 
Každý den perfektní mléčná pěna
S našimi napěňovači mléka vykouzlíte obratem ruky perfektní mléčnou pěnu. K napěňovačům mléka
 
 
 
 
Stvořeni pro sebe navzájem
Naše kávy a kávovary jsou v dokonalé harmonii. Naši experti na kávu doporučují pro každou oblíbenou kávu individuální stupeň mletí, protože jen tak je možné kompletně rozvinout jedinečné aroma kávových zrn. K nastavení stupně mletí na přístroji stačí jediný pohyb ruky. Káva do plnoautomatických kávovarů

Dobrou péčí k dlouhé životnosti

odvápňování atd.

K příslušenství

Se správným příslušenstvím připravíte ještě lepší kávu:

objevte náš široký sortiment napěňovačů mléka, mlýnků na kávu a dalšího vybavení.

Kávové doplňky a sladké speciality

Videonávody

Seznamte se s plnoautomatickými kávovary Esperto Caffè & Esperto Latte!

Esperto Caffè

Váš osobní barista do domácnosti

Esperto Latte

Váš plnoautomatický kávovar s tryskou na napěňování mléka

První uvedení do provozu

Během pár minut je připraven pro přípravu Vaší oblíbené kávy

Změna množství nápoje

Zvolte množství nápoje od 25 do 250 ml

Nastavení stupně mletí

Dopřejte svému šálku individuální aroma

Tlačítko Intense+ a tlačítko Doppio

Stlačením tlačítka výraznější chuť a dvojnásobný požitek

Napěňování mléka s Esperto Latte

Lahodná mléčná pěna připravená za pár minut

Čištění trysky napěňovače mléka

Rychlé a snadné čištění

Čištění spařovací jednotky

Takhle jednoduché je čištění spařovací jednotky

Čištění a odvápňování

Snadné odstranění vodního kamene

Pro trvalý požitek z kávy a dlouhou životnost

Vpusťte si svůdnou vůni čerstvě namleté kávy do svého domova a vychutnávejte si své kávové speciality v pohodlí domova v kvalitě jako od baristy: s našimi výhodnými plně automatickými kávovary si svůj oblíbený nápoj připravíte stisknutím tlačítka – kávu silnou tak, jak ji máte rádi, a bez únavného zacházení s filtry a mletou kávou. Kávovar „Esperto Caffè“ připraví tolik šálků kávy, kolik si budete přát, a navíc se snadno ovládá, jednoduše čistí a vypadá šik.
S naším malým plně automatickým kávovarem bez napěňovače mléka se soustředíme na to podstatné: z každého kávového zrnka dostat tu nejlepší vůni. Pro splnění tohoto úkolu je náš přístroj perfektně vyladěn na kávu Tchibo a bez dlouhého nastavování vždy optimálně zvolí, na jak hrubo je zrnka třeba namlít. Vy pouze vybíráte, zda chcete připravit caffè crema, espresso nebo americano, v případě potřeby změníte množství nápoje a těšíte se na svůj oblíbený nápoj. Sílu a hrubost namletí ale samozřejmě také můžete nastavit ručně stisknutím tlačítka.
Žádný strach, plně automatický kávovar Tchibo se čistí opravdu snadno. Protože má tento kávovar méně komplexní konstrukci než pákový kávovar, údržbu vyřídíte raz dva. Při každém zapnutí a vypnutí provádí kávovar samočisticí propláchnutí, na Vás je pouze vymývání zásobníku na vodu, zásobníku na kávovou sedlinu a odkapávací misky. Spařovací jednotka se dá jednoduše vyjmout ze strany a vymýt. Pokud nastane čas na důkladnější vyčištění, kávovar Vás k tomu vyzve – s použitím běžně prodejného odstraňovače vodního kamene bude Váš plně automatický kávovar zase brzy připravený na přípravu dalšího šálku kávy.
V malých domácnostech se často klade otázka, zda se plně automatický kávovar vyplatí. Odpověď je naprosto jasná: ano! S takovým přístrojem si totiž připravíte maximální chuťový požitek, a to s nízkými náklady v přepočtu na šálek. Díky možnosti individuálního nastavení si svou kávu vychutnáte vždy tak, jak ji máte rádi – a zároveň konáte dobro pro životní prostředí. Kromě kávové sedliny, se kterou mimochodem skvěle pohnojíte rostliny nebo opečujete svou pokožku, nevzniká žádný odpad.
Milujete cappuccino nebo latte macchiato? Ani tehdy si nemusíte bezpodmínečně pořizovat plně automatický kávovar s napěňovačem mléka. V sortimentu Tchibo najdete velký výběr externích napěňovačů mléka, které Vám krémovou mléčnou pochoutku pro zjemnění Vaší kávy připraví snadno a rychle. Tito električtí pomocníci připraví pěnu teplou nebo studenou a jejich čištění je často snazší než čištění plně automatického kávovaru se zásobníkem na mléko.
Plně automatický kávovar Tchibo boduje nejen svou uživatelskou přívětivostí, z hlediska poměru ceny a výkonu a konečně také v testu Stiftung Warentest (známka „dobře“), stane se ale také opravdovou ozdobou Vaší kuchyně. Elegantní ušlechtilá ocel a hladké čelo s decentním tlačítkovým displejem dělají luxusní dojem. Díky své šířce pouhých 18 cm se tento automatický barista navíc skvěle vejde i do nejmenších prostor, pokud na pracovní desce nemáte místa zrovna přebytek.
Zrnková káva chutná nejlépe, když se skladuje tak, aby z ní neunikala vůně. Zásobník na zrnkovou kávu v kávovaru „Esperto Caffè“ je proto vybaven těsněním pro ochranu aromatu. A co je velmi praktické, když máte hosty a potřebujete připravit více šálků kávy: objem zásobníku se dá pomocí nástavce, který je součástí balení, několika pohyby zvětšit ze 160 na 300 g. Ať už si kávu dopřáváte samotnou, nebo s dalšími radostmi – s plně automatickým kávovarem Tchibo je opravdu na dosah!