Kávenka - karta s razítky za kávu

Kávenka – virtuální karta s razítky za čerstvě připravenou kávu/čaj na našem baru

Kávenka je virtuální karta s razítky pro členy věrnostního programu TchiboCard. Za nákup čerstvě připravené kávy nebo čaje dle vlastního výběru získáte automaticky jedno razítko. Každý 11. nápoj jde na náš účet. Počet nasbíraných razítek je možné zobrazit s odstupem 24 hodin od posledního nákupu ve svém online účtu, v aplikaci Tchibo anebo se informujte v kterémkoliv obchodě Tchibo či kontaktujte zákaznickou linku.

Nejpozději do 24 hodin po nasbírání 10 razítek bude na Váš účet připsán 1 čerstvě připravený nápoj zdarma, který budete moci čerpat při své příští návštěvě. Dodatečné zaúčtování razítek za kávu bohužel není možné. Čerstvě připravený nápoj zdarma získáte se svou TchiboCard v kterémkoliv obchodě Tchibo s kávovým barem. Výběr je jen na Vás. Razítka za kávu/čaj nejsou přenositelná a lze je sbírat v našich kamenných obchodech s kávovým barem v České republice.
Všichni členové Věrnostního programu TchiboCard mohou Kávenku ZDARMA aktivovat v kterémkoliv obchodě Tchibo , ve svém online účtu, prostřednictvím aplikace Tchibo , anebo kontaktujte naši zákaznickou linku.

Již jsem účastníkem programu TchiboCard a mám online účet:

Aplikace: Otevřete Tchibo aplikaci. Klikněte na šedé tlačítko „Kávenka“ nahoře v nabídkové liště. Pokud tlačítko nevidíte, musíte aplikaci aktualizovat. Projděte procesem přihlášení, a pak už můžete sbírat razítka.

Prostřednictvím e-shopu: Na webových stránkách tchibo.cz přejděte na přihlášení k programu TchiboCard. Projděte procesem přihlášení.

V obchodě Tchibo: Ukažte v obchodě Tchibo svou kartu TchiboCard a při nákupu kávového nápoje si nechte Kávenku aktivovat.

Ještě nejste členem věrnostního programu TchiboCard:

Zaregistrujte se nejdříve do věrnostního programu. Registrace k TchiboCard i aktivace Kávenky jsou ZDARMA.

Prostřednictvím e-shopu, kde budete vyzváni k aktivaci Kávenky.

Prostřednictvím aplikace Tchibo , kde projdete snadnou registrací a Kávenku si aktivujete.

V kterémkoliv obchodě Tchibo požádejte, prosím, naši obsluhu. Vyplníte a odevzdáte registrační formulář. S libovolným nákupem nápoje na kávovém baru Vám Kávenku aktivuje.
Kávenku si můžete zcela intuitivně a bez nákupu aktivovat v aplikaci Tchibo nebo ve svém zákaznickém online účtu. V obchodech lze Kávenku aktivovat pouze ve spojení s nákupem libovolného čerstvě připraveného nápoje na našem baru.
Postačí, když při nákupu kávy nebo jiného čerstvě připraveného nápoje předložíte svou TchiboCard (plastovou anebo zobrazenou v aplikaci či v on-line účtu). Obsluha ji načte a automaticky získáte další virtuální razítko. Razítka nejsou přenositelná a jejich dodatečný přípis není možný.

Razítko získáte za každý čerstvě připravovaný nápoj na našem baru, stejně tak Věrnostní zrnka. Čím více nápojů nakoupíte, tím více razítek získáte. Počet nasbíraných razítek se v naší aplikaci anebo v online účtu aktualizuje vždy nejpozději do 24 hodin od posledního nákupu. Stejně tak se můžete dotázat naší obsluhy. Jakmile nasbíráte 10 razítek, zobrazí se Vám ikona pro 11. nápoj dle vlastního výběru zdarma. Nasbírat můžete samozřejmě i více káv/čajů zdarma, a to např. za nákup 20, 30, 40 atd. nápojů na našem kávovém baru.
Jakmile zakoupíte 10. čerstvě připravovaný nápoj na našem baru, získáte 10. razítko. Nejpozději do 24 hodin od tohoto nákupu můžete využít 11. nápoj zdarma. V naší aplikaci nebo v online účtu uvidíte ikonu zobrazující nápoj zdarma. Pokud nepoužíváte naši aplikaci, ani online účet, požádejte obsluhu, ráda Vám aktuální počet razítek sdělí. Pokud nasbíráte 20, 30, 40 a více razítek, máte nárok na adekvátní počet dalších nápojů zdarma.
Razítko Vám bude připsáno za nákup jakéhokoliv čerstvě připravovaného nápoje na našem baru.
Ve Vašem zákaznickém účtu je uložen jak počet aktuálně nasbíraných razítek za kávu/čaj, tak nárok na počet nápojů zdarma. Po přihlášení do programu TchiboCard se na Vás vztahují platné Podmínky účasti v programu .
24 hodin od nákupu Vašeho každého 10. čerstvě připravovaného nápoje uvidíte v aplikaci nebo v online účtu ikonu zobrazující nárok na 11. nápoj dle vlastního výběru zdarma. Těšíme se na Vaši návštěvu, další káva nebo čaj jde na náš účet.
Kávenka je součástí Věrnostního programu TchiboCard. Na tento benefit se vztahují Podmínky účasti v programu TchiboCard .