Tchibo inspiruje od roku 1949.

Příběh úspěchu společnosti Tchibo se zrodil v roce 1949, kdy hamburský obchodník Max Herz dostal nápad posílat kávu poštou zabalenou v praktických dózách nebo v utěrkách. Značka Tchibo se v Německu velmi rychle zařadila mezi značky kávy s nejvyšší spotřebou. Široká nabídka kávy byla postupem času rozšiřována a doplněna o sortiment z oblastí, jako jsou výrobky pro domácnost, bytové dekorace, móda a sport. První pobočka Tchibo byla otevřena v roce 1955 v Hamburku. Dnes má Tchibo více než 1 000 poboček na celém světě. K tomu je potřeba připočíst e-shopy v 9 evropských zemích. V současné době nabízí Tchibo svým zákazníkům každý týden nové kolekce – pokaždé něco jiného, pokaždé něco nového.

Staňte se součástí světa Tchibo!

Vždy nové, vždy jiné - jen v Tchibo

Objevte každé úterý na tchibo.cz nové kolekce! Ať už to bude móda, nebo prádlo pro celou rodinu, vybavení pro domácnost, nábytek, dekorační předměty, nebo sportovní vybavení – každý týden přicházíme s něčím novým a překvapíme Vás inspirativními tematickými oblastmi. Navštěvujte pravidelně naše stránky a podívejte se, co máme nového.
Vzhledem k tomu, že Tchibo nabízí každý týden nové kolekce, je zboží k dostání pouze do vyprodání zásob a obvykle je po několika málo týdnech vyprodané. Tematické kolekce jsou obměňovány a vždy jsou v e-shopu k dostání pouze 4–6 týdnů. Sledujte tedy pravidelně nabídku v našem e-shopu, aby Vám oblíbené kousky neutekly!
Většinu našich výrobků vyvíjejí naši vlastní odborníci. To nám umožňuje nabízet vždy výbornou kvalitu za atraktivní ceny. Nakupování v Tchibo je snadné: u nás najdete exkluzivní výběr těch nejlepších výrobků z každé tematické oblasti. Nechte se inspirovat – každý týden znovu, každý týden jinak!

Nejvyšší kvalita za dobré ceny

Většinu našich výrobků vyvíjejí naši vlastní odborníci a celý proces vývoje prochází přísnými kontrolami kvality. Výrobky jsou vyráběny exkluzivně pro Tchibo. To znamená, že kvalita je základem již pouhé myšlenky na každý nový výrobek.

20 let online zkušeností v 9 evropských zemích

Pohodlné a bezpečné objednávky přes internet, rychlé dodání a bezplatné vratky jsou v Tchibo naprostou samozřejmostí.
Využijte výhod našich 20letých zkušeností s online obchodováním!

Přebíráme odpovědnost

Řada našich káv nese logo Bio nebo logo Rainforest Alliance. Pokud jde o textilní výrobu, spolupracujeme s organizacemi, jako jsou Fairtrade nebo Cotton made in Africa. A velké množství dřeva používaného k výrobě našeho dřevěného nábytku pochází z odpovědného lesního hospodářství.

Perfektní požitek z kávy

Tchibo již více než 60 let dodává vysoce kvalitní kávu z nejlepších pěstitelských oblastí na světě. Káva Tchibo z udržitelné produkce, vzácné speciality z malých kávových farem a vlastní, jedinečné směsi jsou zárukou perfektního požitku z kávy.

Věděli jste?

Vyzvednutí v obchodě zdarma

Jednoduše objednat a vyzvednout, případně i vrátit.

Doprava zdarma

Doprava při doručení do obchodu nebo při objednávce nad 1 590 Kč zdarma.

Jednoduchá platba

Dobírka, platba bankovním převodem, kreditní kartou nebo PayPal

Trvalá udržitelnost

Společnosti Tchibo byla udělena Německá cena za udržitelnost 2016