

» Dokonalá pěna.
S našimi stylovými napěňovači mléka připravíte nádherně krémovou mléčnou pěnu. «
S našimi stylovými napěňovači mléka připravíte nádherně krémovou mléčnou pěnu. «


Indukční napěňovač mléka
Rychlá příprava pomocí indukce: teplé mléko a teplá mléčná pěna během několika málo sekund − díky inovativní indukční funkci. S bezpečnou rukojetí pro snadnější nalévání.Novinka: Nyní také v elegantní krémově bílé barvě.

Další napěňovače mléka a konvičky
Naše kvalitní napěňovače mléka s pumpičkou a elektrické tyčové napěňovače mléka i kvalitní konvičky pro pohodlnou přípravu bohaté mléčné pěny.Novinka: Konvička k napěňování mléka v elegantní černé a červené barvě.

Jaké mléko je nejvhodnější?
V zásadě je možné napěnit jakékoli mléko bez ohledu na to, kolik obsahuje tuku. Pěnu můžete připravovat dokonce i z mléka bez laktózy, sojového, rýžového i mandlového mléka, pěna ale pak může být méně stabilní.
Mléko s nižším obsahem tuku vytvoří stabilní pěnu, vypadá však trochu sušší. Plnotučné mléko se napění do krémové pěny, která se svou konzistencí velmi dobře hodí na přípravu latté a dalších specialit. Z homogenizovaného mléka je pěna daleko nejstabilnější.
Obecně platí: Mléko by se nemělo zahřát na více než 70 °C, u sojového mléka by teplota neměla přesáhnout 45 °C.