Napěňovače mléka
S našimi stylovými napěňovači mléka připravíte nádherně krémovou mléčnou pěnu.
Elektrický napěňovač mléka
Teplá a studená mléčná pěna nebo teplé mléko – jednoduše stisknutím tlačítka.
Indukční napěňovač mléka
Teplé mléko a teplá mléčná pěna během několika málo sekund − díky inovativní indukční funkci.
Již brzy opět skladem
Další pomocníci k napěnění mléka
Manuální napěňovače mléka a kvalitní konvičky pro pohodlnou přípravu bohaté mléčné pěny.
Již brzy opět skladem
Již brzy opět skladem
Již brzy opět skladem
Jaké mléko je nejvhodnější?
V zásadě je možné napěnit jakékoliv mléko bez ohledu na to, kolik obsahuje tuku. Pěnu můžete připravovat dokonce i z mléka bez laktózy, sojového, rýžového i mandlového, může pak být ale méně stabilní.
Mléko s nižším obsahem tuku vytvoří hustou pěnu, vypadá však trochu sušší. Plnotučné mléko se napění do krémové pěny, která se svou konzistencí velmi dobře hodí na tvorbu latte art a dalších specialit. Z homogenizovaného mléka je pěna daleko nejstabilnější.
Obecně platí: Mléko by se nemělo zahřát na více než 70 °C, u sójového mléka by teplota neměla přesáhnout 45 °C.
Mléko s nižším obsahem tuku vytvoří hustou pěnu, vypadá však trochu sušší. Plnotučné mléko se napění do krémové pěny, která se svou konzistencí velmi dobře hodí na tvorbu latte art a dalších specialit. Z homogenizovaného mléka je pěna daleko nejstabilnější.
Obecně platí: Mléko by se nemělo zahřát na více než 70 °C, u sójového mléka by teplota neměla přesáhnout 45 °C.