Způsoby platby

Na Tchibo.cz můžete platit hotově při převzetí zboží (na dobírku), bankovním převodem (předem) nebo platební kartou. Podle výše fakturované částky si vyhrazujeme právo nabídnout volbu těchto způsobů platby.

Tchibo si vyhrazuje právo v jednotlivých případech vyloučit určité způsoby platby nebo požadovat úhradu zboží předem.
  • Platba na dobírku
  • Platba předem bankovním převodem
  • Platba platební kartou
  • Platba přes PayPal
  • Platba v hotovosti při osobním odběru
  • Dárková karta
Tchibo Praha, spol. s r.o.
UniCredit Bank Czech Republic a.s.
Číslo účtu: 1002553690
Kód banky: 2700

Jako "zprávu pro příjemce" uveďte referenční číslo platby uvedené v e-mailu týkajícího se informací o platbě bankovním převodem.
Tchibo si vyhrazuje právo v jednotlivých případech vyloučit určité způsoby platby. Při osobním odběru můžete platit v hotovosti nebo kartou. Prosím neposílejte žádnou hotovost ani šeky. V případě jejich ztráty nemůžeme nést žádnou odpovědnost.
V případě dodání zboží na dobírku je zboží hrazeno při jeho doručení. Dobírka je zpoplatněna částkou 29 Kč.
Při nákupu zboží v e-shopu můžete platit rychle a bezpečně prostřednictvím PayPal. Během zadávání objednávky jednoduše zvolíte jako způsob platby PayPal. Po odeslání objednávky budete automaticky přesměrován/a na PayPal, kde provedete platbu. Zároveň budou do systému PayPal přesměrovány Vaše nezbytné údaje (jméno, e-mail, adresa, adresa pro doručení a detaily o nákupu) za účelem zpracování platby. Právním základem je zde článek 6, odst. 1, písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů EU GDPR (splnění smlouvy). Pokud si nepřeje být přesměrováni, zvolte prosím jiný způsob platby.

Abyste mohl/a platit prostřednictvím PayPal, musíte si zřídit PayPal účet. V PayPal účtu si jednorázově uložíte údaje o Vašem bankovním spojení nebo údaje k Vaší platební kartě. Při každém dalším nákupu s PayPal pak už budete potřebovat pouze své uživatelské jméno a heslo.

Výhodou nákupu přes PayPal je proplacení poštovného v případě, že se rozhodnete z jakéhokoliv důvodu zboží vrátit. Proplacení je možné až do výše 820 Kč. Službu můžete aktivovat zde. Tuto službu poskytuje PayPal.

Další informace o PayPal najdete zde.
Můžete zaplatit platebními kartami Visa a Master Card.

V případě platby bankovní kartou a využitím slevového kupónu, Věrnostních zrnek nebo jiného nástroje umožňujícího uplatnit slevu z původní ceny zboží, může být na bankovním účtu zákazníka dočasně zablokována původní cena zboží před slevou. Nejpozději do 21 kalendářních dnů bude platba zpracována, blokace se zruší a zaúčtuje se jen cena po slevě odpovídající ceně uvedené na potvrzení objednávky.
Za zboží zaplatíte až při jeho převzetí v jednom z našich kamenných obchodů. Při osobním odběru je možné platit v hotovosti nebo platební kartou.
Platba bankovním převodem je způsob platby předem, tj. zboží je odesláno po připsání peněz na účet Tchibo. Všechny informace ohledně platby bankovním převodem Vám budou odeslány e-mailem po zadání objednávky. Upozorňujeme, že zboží může být rezervováno pouze jeden týden.

Údaje pro bankovní převod:

Tchibo Praha, spol. s r.o.
UniCredit Bank Czech Republic a.s.
Č. Účtu 1002553690
Kód banky 2700

Jako "zprávu pro příjemce" uveďte referenční číslo platby uvedené v e-mailu týkajícího se informací o platbě bankovním převodem.
Dárkovou kartu lze uplatnit v e-shopu www.tchibo.cz a v kamenných obchodech Tchibo na veškeré spotřební zboží a kávu včetně produktů z kávového baru. Nevztahuje se na partnerské akce.
Ne všechny způsoby platby jsou dostupné pro všechny způsoby dopravy, výdejní místa či skupinu produktů. E-shop automaticky při sestavování objednávky umožní vybrat jentakový způsob platby, který je v dané konfiguraci možný. Tchibo si vyhrazuje právo v jednotlivých případech určité platební metody vyloučit.