Možnosti objednávky

Objednání v e-shopu

Jednoduchý nákup v e-shopu Tchibo ve čtyřech krocích:
Se zákaznickým účtem
Pokud už zákaznický účet u Tchibo máte, stačí se přihlásit pomocí e-mailové adresy a hesla. Vaše osobní údaje se pak automaticky doplní. Pokud je třeba, můžete data upravit.

Bez zákaznického účtu
Objednat si můžete i jako neregistrovaný zákazník. Abychom objednávku mohli doručit, poprosíme Vás o základní údaje jako jsou jméno, adresa, e-mail a telefonní číslo. Zákaznický účet si můžete kdykoliv zdarma založit, a to i během objednání jako neregistrovaný zákazník.
Vyberte si nejpohodlnější možnost, kam si nechat objednávku doručit. Můžeme Vám ji dodat domů nebo jakoukoliv jinou adresu a samozřejmě si můžete nechat doručit zboží zdarma do jednoho z našich kamenných obchodů Tchibo. Více informací naleznete v sekci Objednání a Dodání zboží.
Platit můžete na dobírku, kreditní kartou, platbou předem, v hotovosti při osobním odběru a PayPalem. Více informací v sekci Způsoby platby.
Po zadání Vašich údajů, dodací adresy a způsobu platby prosím zkontrolujte, zda všechny údaje souhlasí. Pokud je třeba, je možné údaje změnit nebo odstranit. V posledním kroku objednávky Vás také krom celkové ceny informujeme o datu dodání, na jaké výrobky je vztahuje sleva a jaké jsou celkové přepravní náklady. Prosíme také o přečtení našich Všeobecných obchodních podmínek ještě před potvrzením objednávky. Pokud vše souhlasí, klikněte na Závazně objednat. Bezprostředně poté Vám zašleme e-mailem potvrzení objednávky.
V zákaznickém účtu si můžete prohlédnout stav Vašich objednávek za poslední 2 roky.
Z technických důvodů není změna ani zrušení objednávky po závazném potvrzení možná. Zboží, o které nebudete mít zájem, můžete do 30 dní vrátit bez udání důvodu. Více informací v sekci Vrácení zboží.

Objednání přes telefon

Rádi Vám zboží objednámě přes telefon na bezplatné zákaznické lince 800 900 826 (po-pá 8:00-20:00, so 8:00-16:00).

Objednání v kamenném obchodě Tchibo

Kromě osobního odběru zdarma si můžete řadu výrobků také objednat na své jméno přímo v kamenném obchodě Tchibo a nechat si je dodat například domů. Výhodou je přístup k celé nabídce zboží e-shopu Tchibo a možnost objednat zboží, které je v kamenných obchodech už nedostupné.
Nechte si svou objednávku dodat do obchodu Tchibo k osobnímu odběru (s výjimkou nadměrně velkého zboží, např. nábytku). Při objednávce zvolte v průběhu placení dodací adresu do obchodu Tchibo. Jakmile bude objednávka ve vybraném obchodě připravena, pošleme Vám e-mail, případně SMS (dle toho, jaké údaje nám k objednávce poskytnete).
Za zboží zaplatíte při vyzvednutí v obchodě kartou nebo hotově. Při doručení zboží do obchodu Tchibo doneste prosím potvrzení objednávky v tištěné nebo elektronické podobě. Předejdete tím nesrovnalostem při převzetí zboží.

Máte-li věrnostní kartu TchiboCard, sbíráte za objednávku při placení v obchodě Věrnostní zrnka. Je-li objednané zboží aktuálně za Zrnka dostupné anebo tomu tak bylo v době jeho objednání, můžete je zde také uplatnit.
Rádi Vám zboží doručíme kamkoliv potřebujete. Pokud máte věrnostní kartu TchiboCard, sbíráte za každou objednávku Věrnostní zrnka.
Obzvlášť velké zboží (např. nábytek) nemůže být doručeno ani vráceno do kamenných obchodů a může být z technických nebo logistických důvodů doručeno v několika dodávkách. V takovém případě je poplatek za dopravu účtován jen jednou. Pokud je cena objednávky vyšší než 1 590 Kč, za přepravu neplatíte. Výrobky nadměrné velikosti je třeba zaslat zpět přes našeho distribučního partnera.

Dostupnost výrobků

Výrobky Tchibo jsou dostupné jen do vyprodání zásob, proto je možné, že velmi oblíbené kusy se rychle vyprodají.

Výrobek není dostupný v e-shopu

U výrobků, které se prodávají v našich kamenných prodejnách, můžete ověřit jejich dostupnost přímo na stránce produktu kliknutím na odkaz "Ověřit dostupnost v kamenných obchodech". Na stránce výrobku si také můžete vyžádat e-mailové upozornění, až bude výrobek opět k dispozici. Tuto funkci můžete využít po přihlášení k Vašemu online účtu.

Nedostupnost některých výrobků bohužel souvisí s pandemií koronaviru jež negativně ovlivnila dostupnost surovin, výrobní kapacity i dopravní cesty. Usilovně pracujeme na tom, aby tu Vaše oblíbené výrobky byly pro Vás co nejrychleji!

Výrobek není dostupný v kamenném obchodě

Pokud je výrobek v obchodě vyprodaný, podívejte se, zda je k dispozici v e-shopu. Z e-shopu Tchibo můžete objednávat i v našich kamenných obchodech. Náš personál Vám ochotně pomůže.

Upozornění: Některé naše výrobky (např. nábytek) jsou dostupné jen v e-shopu. U každého výrobku najdete seznam možných dodacích adres.

Vyhledávání v e-shopu Tchibo - najděte přesně to, co hledáte!

V horní části stránky najdete pole "Vyhledávání oblíbených výrobků". Zadejte sem název hledaného výrobku, objednací číslo nebo slovo, které nejlépe vystihuje hledaný výrobek nebo téma a stiskněte enter nebo symbol lupy na konci pole. Poté se Vám zobrazí stránka s výsledky vyhledávání.

Během zadávání hledaného pojmu Vám bude vyhledavač nabízet výsledky odpovídající Vašemu hledaní. S každým dalším písmenem se nabídka upraví, aby co nejlépe odpovídala zadanému požadavku.

Na levé straně vyhledávání se textem zobrazují obecná témata odpovídající Vašemu hledání. Po jejich rozkliknutí se zobrazí stránka se všemi výsledky.

Na pravé straně je nabídka konkrétních produktů. Po jejich rozkliknutí se zobrazí stránka tohoto konkrétního produktu.

Výsledky vyhledávání

Jakmile kliknete na lupu, stisknete tlačítko enter nebo zvolíte nabízené téma, zobrazí se stránka s výsledky vyhledávání. Zvolením obecných témat se zobrazí větší počet výsledků.Přesnější filrtování můžete nastavit na levé straně stránky.

V závislosti na hledaném pojmu můžete využít těchto filtrů:

(1) velikost
(2) barva
(3) cena

Rozkliknutím filtrů se nabídka jejich nastavení rozšíří. Zároveň je možné nastavit několik filtrů současně a samozřejmě je kdykoliv přenastavit.

Co dělat, když vyhledavač nenajde vhodné výsledky?

Zkuste naše tipy pro vyhledávání: Zkontrolujte, zda v textu není překlep. Zadejte podobný pojem. Zkuste obecný pojem. Snižte počet hledaných slov.
Ještě jste u nás nenakupovali?

Seznamte se s e-shopem Tchibo a zjistíte, že nakupování u nás je jednoduché a pohodlné.