Zabezpečení údajů

Pro přenos údajů, například když zadáváte své údaje zákazníka do formuláře objednávky nebo do kontaktního formuláře, a také v průběhu přijímání nových pracovníků, Vám nabízíme bezpečnostní protokol SSL (secure socket layer) společně s 256bitovým šifrováním.

Přenos šifrovaných údajů poznáte podle obrázku zamčeného klíče nebo symbolu zámku ve spodní části svého prohlížeče.

Abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem nebo ztrátou, uplatňujeme nejvyšší stupeň péče a bezpečnostních standardů. Rádi bychom zdůraznili, že přenosy údajů prostřednictvím sítě internet (například v případě komunikace e-mailem) mohou představovat bezpečnostní rizika. Před přístupem třetích osob není možné údaje zcela ochránit.

Další podrobnosti

Zabezpečení v průběhu platebních procesů

Společnost Tchibo Praha nabízí platbu na fakturu, platbu přímým inkasem, platbu předem, platbu platební kartou, PayPal (pouze v e-shopu společnosti Tchibo Praha), platbu ve splátkách přímým inkasem (pouze v e-shopu společnosti Tchibo Praha) nebo dárkovou kartou společnosti Tchibo Praha. Všechny platební metody jsou komplexně chráněné pomocí výše uvedených bezpečnostních standardů. Pokud byste platili platební kartou, zařadili jsme doplňující bezpečnostní prvek: zajišťujeme jej tím, že v rámci objednávky požadujeme v části „způsob platby“ kontrolní číslo karty. Trojmístné kontrolní číslo karty je uvedené v podpisovém poli na zadní straně karty.

Údaje o vaší debetní kartě nejsou ukládány společností Tchibo, ale jsou zasílány přímo zpracovateli Computop Paygate GmbH, Bamberg, prostřednictvím šifrovaného, a tedy bezpečného spojení, kde jsou zpracovávány v souladu s požadavky na ochranu údajů pro zpracování vašich plateb. Vaše pseudonymizované údaje o debetní kartě mohou být ve společnosti Tchibo uloženy pouze v případě, že si v rámci objednávky vytvoříte zákaznický účet. Tyto údaje můžete kdykoli vymazat ze svého zákaznického účtu. Kromě toho samozřejmě dodržujeme požadavky závazného standardu pro bezpečnost dat v oblasti platebních karet (PCI-DSS).

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář Vám má nabídnout snadný způsob, jak kontaktovat společnost Tchibo Praha, pokud byste se nás potřebovali na něco zeptat. Informace, které zde poskytujete, jsou většinou nepovinné. Vaše informace zpracujeme, abychom mohli odpovědět na váš dotaz..


Společnost Tchibo Praha uchovává informace, které jsou nezbytné podle obchodních a daňových právních předpisů, po dobu stanovenou zákony. V tomto období (zpravidla deset let) budou tyto údaje znovu zpracovány pouze v případě kontroly finanční správy, pro účely finanční a daňové kontroly a pro osvětlení možné trestné činnosti. Pokud se na Vaši záležitost nevztahují zákonné doby uchovávání, budou vaše údaje po splnění účelu zpracování vymazány.


Pro vyřízení Vašeho dotazu může být zapotřebí předat jej společně s Vašimi osobními údaji jedné z našich dceřiných společností nebo společnosti maxingvest ag.