- Snadné a rychlé pěstování čerstvých klíčků
- Klíčky jsou ideální např. k přípravě polévek, salátů a obloženého chleba
- Sklizeň po 5 až 8 dnech
- Výsev je možný celoročně
- Stanoviště: klíčení ve tmě, později světlé místo, ale nikoli přímé slunce, pokojová teplota
- Testováno na škodlivé látky externími akreditovanými instituty
Snadné pěstování: řeřicha nepatří mezi bylinky, které se pěstují a sklízejí i v mateřské škole, bezdůvodně. Její pěstování je totiž snadné a rychlé a řeřicha chutná skvěle například na obloženém chlebě.
Sklizeň po 5 až 8 dnech
S touto sadou na pěstování budete mít vše, co potřebujete – včetně návodu k pěstování. Pozornost však musíte věnovat stanovišti: klíčení musí probíhat na tmavém místě. Poté je potřeba přemístit vyklíčenou řeřichu na světlé místo s pokojovou teplotou, nesmí to však být na přímém slunci. Výsev je možný celoročně, sklizeň probíhá obvykle již po pěti až osmi týdnech. Čerstvá řeřicha z okenního parapetu přímo na chléb s máslem: to je prostě snack jedna báseň.