Inspirováno Afrikou

Móda, bydlení a doplňky

Naše nejoblíbenější kousky z této kolekce

 
  • Povlak na dekorační polštářek
199
129
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 129 Kč
 
  • Triko s krátkým rukávem
349
199
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 199 Kč
 
 

Inspirováno přírodou

Móda a doplňky s extravagantními vzory a barvami

  • Triko s krátkým rukávem
349
199
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 199 Kč
 
zbývá pár kusů
  • Cargo kalhoty v délce po kotníky
549
299
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 299 Kč
 
 
 
  • Triko s krátkým rukávem
349
199
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 199 Kč
 
 
 
  • 7/8 strečové kalhoty
499
249
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 249 Kč
 
 
 
 
 

V safari stylu

Aktuálně trendy: zvířecí potisk

Naše designy inspirované Afrikou zrcadlí vzory ze světa zvířat a ve formě zvířecích potisků zkrášlují textilie a bytové doplňky z této kolekce.

Náš favorit: zebří potisk, který je nesmírně stylovým a působivým prvkem, ať už v černobílém, nebo barevném provedení.

Spaní jako pod širým nebem

Povlečení v etno stylu

Etno vzory a zemité barvy

Magie savany

Naši kolekci inspirovanou Afrikou charakterizují tradiční etno vzory na látkách nebo nádobí a syté, zemité barvy připomínající poušť a savanu.

Barvy, jako je žlutá, oranžová, červená a siena, tvoří fascinující kontrast k přírodním materiálům a černobílému zebřímu potisku.
Cotton made in Africa

Spravedlivé zacházení

Cotton made in Africa je iniciativa zaměřená na podporu drobných pěstitelů bavlny v subsaharské Africe. Farmáři se v kurzech učí, jak pěstovat bavlnu efektivně a ekologicky a jak dosáhnout vysoké sklizně. Díky tomu jsou schopni vlastními silami zlepšit situaci celé své rodiny.
 
 
 

Bydlení ve venkovském stylu

Ratanový nábytek, svítidla a bytové dekorace

Přírodní materiály

Originální jako příroda

Když se řekne Afrika, vybaví se nám její rozlehlost, opravdovost a příroda.

Proto jsme se u této kolekce nábytku a bytových doplňků inspirovali právě Afrikou. Středem pozornosti jsou přírodní materiály, jako je ratan, dřevo a bavlna.

Africká inspirace

Zářivé barvy v koupelně

Ručníky a doplňky

SPRAVEDLIVÝ A ODPOVĚDNÝ PŘÍSTUP K LIDEM I K PŘÍRODĚ: TO JE NAŠE ODPOVĚDNOST

Uvědomujeme si zodpovědnost, kterou máme za naši planetu, a proto již 13 let usilujeme o to, aby se  naše výrobky vyráběly odpovědným způsobem. Jde nám o ochranu životního prostředí, ale i respekt k lidem, se kterými pracujeme. Mnohého jsme již docílili, ale víme, že je před námi ještě dlouhá cesta. Každý den proto pracujeme na tom, abychom dosáhli ještě lepších výsledků. Podrobnosti k udržitelným výrobkům z této kolekce i tomu, na čem dále pracujeme, najdete zde a na adrese www.tchibo.cz/trvala-udrzitelnost.
Náš textil s biobavlnou také nese logo GUT GEMACHT a pomáhá nám dosáhnout našeho cíle - 100% udržitelného podnikání. Jeden úspěch jsme již zaznamenali, neboť v roce 2016 pocházelo 80 % námi použité bavlny z trvale udržitelných zdrojů.

Ekologicky šetrný způsob pěstování bavlny přispívá k udržení biologické rozmanitosti a zachování úrodné půdy, čímž prospívá farmářům. Naše produkty s biobavlnou poznáte snadno podle údajů o materiálu: označení „OCS 100“ je zárukou toho, že výrobek obsahuje minimálně 95 % biobavlny; označení „OCS Blended“ garantuje obsah biobavlny vyšší než 50 %.
Náš textil s označením Cotton made in Africa (CmiA) nese logo GUT GEMACHT, neboť podporuje trvale udržitelné pěstování bavlny v Africe. Iniciativa CmiA tam spolupracuje s přibližně 670.000 pěstiteli bavlny a nabízí tak pomoc zhruba 5,3 milionům lidí (včetně rodinných příslušníků), aby si sami zlepšili svůj život.

POMOC DÍKY OBCHODU
Sociální spravedlnost, vyšší příjmy pro rodiny a ochrana životního prostředí – to jsou naše cíle. Farmáři mají možnost navštěvovat kurzy, kde se učí, jak pěstovat bavlnu efektivně a ekologicky. Díky vyšším výnosům při sklizních a rostoucím příjmům mohou vlastním přičiněním zlepšit životní podmínky pro sebe a své rodiny, a to bez jakékoliv další pomoci zvěnčí. Čím více se této bavlny koupí, tím lépe, protože licenční poplatky, které za ně firmy platí, se investují přímo v místě původu bavlny (například do škol). Takže, Vy si nakoupíte příjemnou módu a zároveň dáváte ostatním šanci na lepší budoucnost.
Kůže je obzvlášť vysoce kvalitní a trvanlivý materiál. Proto se z produktu z kůže můžete těšit opravdu hodně dlouho. Naše kožené produkty jsou navíc činěny bez použití chromu. Jednak se tím zabraňuje znečištění životního prostředí chromem a zároveň se vyloučí zdravotní rizika spojená s tímto prvkem: a to jak pro lidi v zemích zpracování kůže, tak i pro Vás.