Konvička na přípravu kávy, porcelánová
Obj. číslo 149263
Flexibilní příprava kávy infuzní metodou
Čerstvá, pečlivě ručně spařená káva je mezi znalci považována za jeden z vůbec nejlepších požitků. S porcelánovou konvičkou s permanentním filtrem bude příprava kávy jednoduchá a flexibilní jako nikdy předtím. Kávový filtr propustí jen nejjemnější částečky, které se postarají o to, aby káva měla plnou chuť.
Permanentní filtr z nerezavějící ušlechtilé oceli
Tato konvička na kávu je vyrobena z kvalitního porcelánu, permanentní filtr zase z nerezavějící ušlechtilé oceli. Všechny díly se tak dají jednoduše mýt v myčce.
Tip baristy:
V létě vyzkoušejte také Cold Brew: Mletou kávu dejte do filtru, přelijte ji studenou vodou, zamíchejte a nechte stát asi 8 až 12 hodin v chladničce. Pak si kávu vychutnávejte ledově studenou!
Barva:
Konvička růžová
Permanentní filtr stříbrný
Permanentní filtr stříbrný
Materiál:
Ušlechtilá ocel a porcelán
Objem:
Cca 800 ml
Rozměry:
Výška: cca 15 cm
Průměr: cca 12 cm
Průměr: cca 12 cm
Návod k použití:
1. Permanentní filtr umístěte do porcelánové konvičky.
2. Filtr naplňte mletou kávou, počítejte s množstvím 7 až 9 g mleté kávy na šálek. Používejte pouze kávu namletou na středně hrubou až na hrubo. Na škále od 1 (jemně mletá) do 10 (hrubě) doporučujeme stupeň 6 až 8.
3. Kávu ve filtru zalijte horkou vodou.
4. Kávu nechte luhovat zhruba 3 až 4 minuty.
5. Aby se vonné složky optimálně rozprostřely, hotovou kávu před rozléváním krátce zamíchejte.
2. Filtr naplňte mletou kávou, počítejte s množstvím 7 až 9 g mleté kávy na šálek. Používejte pouze kávu namletou na středně hrubou až na hrubo. Na škále od 1 (jemně mletá) do 10 (hrubě) doporučujeme stupeň 6 až 8.
3. Kávu ve filtru zalijte horkou vodou.
4. Kávu nechte luhovat zhruba 3 až 4 minuty.
5. Aby se vonné složky optimálně rozprostřely, hotovou kávu před rozléváním krátce zamíchejte.
Upozornění:
Lze mýt v myčce
Obj. číslo:
149263
Možné dodací adresy:
- Fakturační adresa
- Odlišná dodací adresa
- Adresa v zahraničí