Nůžky na porcování drůbeže
Obj. Číslo: 139972
- Čepele z kvalitní čepelové oceli – obzvlášť ostré, stabilní a odolné
- Kuchyňská pomůcka s ergonomicky tvarovanou dutou rukojetí z ušlechtilé oceli
- Bezpečné uchovávání díky aretaci jednou rukou
- Snadné oddělení i silných kloubů
- Snadná příprava drůbeže na pečení nebo vaření
- Speciální, zušlechtěná, kvalitní ocel s dlouhou životností: nerezová, nenáročná na údržbu, tvarově stabilní, odolná vůči vysokým teplotám
- Vhodné na jakoukoli drůbež od kuřete až po husu na vánoční večeři
- Délka cca 23 cm
- Testováno na škodlivé látky externími akreditovanými instituty
- Barva
- Ušlechtilá ocel
- Materiál
- Rukojeť: ušlechtilá ocel 18/10
- Čepele: čepelová ocel
- Rozměry
- Celková délka cca 23 cm
Šířka rukojeti cca 1,5 cm
- Hmotnost
- Cca 171 g
- Obsah
- Včetně návodu k použití
- Pokyny k používání
- Tyto nůžky na drůbež lze mýt v myčce nádobí.
- Aby však nedošlo ke snížení kvality, doporučuje se čistit nůžky ručně.