Naše předplatné kávy
Pro všechny, kdo milují kávu.


Nechte si doručovat svou oblíbenou kávu až domů zdarma a ušetřete 20 %*.♡
Frau packt Kaffee-Abo Lieferung aus

3 dobré důvody pro předplatné kávy:

Icon Prozente Preisschild

Vždy sleva 20 %*

Icon durchgestrichenes Datum auf einem Kalender

Dá se kdykoliv vypovědět

Icon kostenlose Lieferung

Doprava zdarma

Přehled všech variant předplatného kávy

Verschiedene Kaffees stehen nebeneinander

Náš bestseller:
předplatné kávy

Vyberte si z cca 40 káv na přípravu překapávané kávy, káv Caffè Crema a Espresso své oblíbené druhy.

✔︎ S každou dodávkou ušetříte oproti jednotkové ceně 20 %.*
✔︎ Intervaly dodávek si lze vybrat individuálně, což zajišťuje maximální flexibilitu.
✔︎ Množství kávy, druhy nebo frekvenci dodávek můžete kdykoliv změnit.
✔︎ Můžete se těšit na bezplatné doručení až domů.
Verschiedene Kaffeemaschinen stehen nebeneinander

Kompletní balíček:
Předplatné kávy s kávovarem

Dostali jste zálusk na nový kávovar? Předplatné kávy s kávovarem nabízí také následující výhody:

✔︎ Cafissimo pure plus ZDARMA: V případě předplatného kávy s kapslemi Cafissimo získáte kávovar na kapsle Cafissimo zdarma.
✔︎ Plnoautomatické kávovary jsou v rámci předplatného kávy k dispozici se slevou 35 %.

FAQs

Jak funguje objednávka v rámci předplatného kávy? arrow_down
Smlouvu na předplatné kávy lze uzavřít pouze online. V konfigurátoru si vyberete preferované druhy kávy a – podle předplatného – případně ještě kávovar. Pak určíte požadované množství kávy, interval dodávek atd. Hotovo! Požadovaná káva vám pak bude pravidelně dodávána až domů.
Které kávovary mohu zkombinovat s předplatným kávy? arrow_down
U předplatného kávy si můžete vybrat z celé řady kávovarů a druhů kávy. Patří mezi ně naše oblíbené plnoautomatické kávovary a kávovary na kapsle.
Jak často se dodává káva? arrow_down
Frekvenci dodávek si můžete nastavit individuálně. Podle toho, kolik kávy týdně vypijete, si můžete vybrat dvoutýdenní až tříměsíční intervaly dodávek (každé 2 týdny, každé 3 týdny, jednou měsíčně, každých 5 týdnů, každých 6 týdnů, každých 7 týdnů, každé 2 měsíce, každé 3 měsíce).
Existuje u předplatného kávy nějaká minimální hodnota objednávky? arrow_down
U předplatného kávy činí minimální hodnota objednávky na jednu dodávku 999 Kč a dodání je zdarma. Množství kávy a intervaly dodávek lze pohodlně nastavit a upravit online.
Vztahuje se na předplatné kávy dodání zdarma? arrow_down
Ano, dodávky v rámci předplatného kávy jsou zdarma. Minimální hodnota objednávky na jednu dodávku je 999 Kč.
  1. V porovnání s běžnou cenou. V případě předplatného s kávovarem je povinný minimální odběr 4 dodávek kávy.

Předplatné kávy Tchibo: Přehled všech informací, které potřebujete znát

Je časné ráno. Jediné, po čem právě toužíte, je šálek voňavé horké kávy. Jenže pak zabloudíte pohledem k prázdné dóze na kávu. S předplatným na kávu jsou tyto děsivé chvíle minulostí. Předplatné si snadno vyřídíte online a svou oblíbenou čerstvě praženou kávu si můžete nechat v pravidelných intervalech pohodlně doručovat až domů. Předplatné kávy můžete také darovat jako dárek, a udělat tak radost některému vyznavači dobré kávy.

Přehled výhod předplatného

Výhody předplatného kávy jsou zřejmé:
  • Pohodlněji už to snad ani nejde: S předplatným kávy si můžete vyškrtnout kávu z nákupního seznamu a nemusíte se starat o to, abyste zásoby doplnili včas. Namísto toho vám bude dodávka kávy spolehlivě, pravidelně a včas doručena jednoduše poštou.
  • Ušetřete s každým šálkem: S předplatným často získáte zvýhodněnou cenu – a to platí i pro předplatné kávy Tchibo. Zde ušetříte na každé dodávce kávy oproti běžné ceně až 20 %. Navíc je při minimální hodnotě objednávky 999 Kč doprava zdarma.
  • Flexibilita, která se vám bude líbit: Předplatné kávy s vysokou mírou flexibility nabízí ten správný produkt pro každého milovníka kávy. Stačí vám jeden ranní šálek? Nebo je káva elixírem života, bez něhož se ani vy, ani členové vaší rodiny po celý den neobejdete? S předplatným kávy Tchibo si můžete vybrat mezi čtrnáctidenními až tříměsíčními intervaly dodávek podle toho, kolik kávy za týden spotřebujete. Množství objednávek, intervaly doručování a druhy kávy můžete kdykoli změnit a předplatné můžete zrušit se 7denní výpovědní lhůtou.

Jaké kávy jsou zasílány v rámci předplatného kávy?

V rámci předplatného kávy Tchibo si můžete objednat zrnkovou kávu a kávové kapsle. Nezáleží na tom, zda vlastníte plnoautomatický kávovar, pákový kávovar, překapávač kávy nebo kávovar na kapsle Cafissimo – v rámci našeho předplatného kávy vždy najdete vhodnou kávu.

Přitom se nemusíte rozhodovat mezi předplatným pouze na Espresso, předplatným na překapávanou kávu nebo třeba předplatným na Caffè-Crema. Své předplatné a kávy můžete sestavit zcela podle vlastních preferencí a různých oblíbených způsobů přípravy kávy.

Výběr kávy je jen na Vás. Předplatné kávy můžete kdykoli upravit, takže můžete vybrané kávy snadno změnit a občas vyzkoušet něco nového.

Předplatné kávy s kávovarem

Chybí vám ke štěstí nejen káva, ale také kávovar? Pak je ideální volbou předplatné kávy s kávovarem. V rámci předplatného kávy u společnosti Tchibo získáte kávovar se slevou nebo zcela zdarma. Stačí si vybrat předplatné kávy s kávovarem a pak si zvolit svého favorita z našich plnoautomatických kávovarů nebo kávovarů na kapsle. Vybraný kávovar pak stačí přidat k první dodávce kávy za zvýhodněnou cenu.

Snadná konfigurace předplatného kávy

S naším návodem „krok za krokem“ si můžete snadno sestavit předplatné kávy Tchibo podle svých individuálních přání a osobních požadavků:
  1. Můžete si vybrat online předplatné pouze na kávu, předplatné na kávu s kávovarem.
  2. V dalším kroku vyberete svou oblíbenou kávu v hodnotě minimálně 999 Kč.
  3. Pokud se rozhodnete pro předplatné kávy s kávovarem, bude prvním krokem výběr vašeho oblíbeného kávovaru – kapslového nebo plnoautomatického kávovaru, vše je v ceně. Poté obdržíte doporučení vhodných káv, které se hodí ke kávovaru, který jste si vybrali.
  4. Nakonec určíte interval dodávek kávy – v závislosti na tom, kolik kávy vypijete, případně kolik se jí spotřebuje v kanceláři. Čerstvá káva vám může být doručována přímo na adresu každé 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 nebo 12 týdnů. Můžete také snadno určit množství kávy, které potřebujete objednat, abyste měli dostatek kávy do další dodávky. Dále můžete zjistit, kolik ušetříte s předplatným ve srovnání s jednotlivým nákupem.
  5. Posledním kliknutím vložíte předplatné kávy do svého nákupního košíku a můžete je zaplatit.

Minimální doba trvání předplatného kávy

U předplatného byste obecně měli vždy mít na paměti minimální dobu platnosti, abyste nebyli vázáni předplatným déle, než chcete nebo potřebujete. U předplatného kávy Tchibo bez kávovaru máte naprostou flexibilitu – předplatné můžete kdykoli zrušit, a to i po pouhé jedné dodávce. Zrušení můžete učinit s výpovědní lhůtou 7 dní na svém online zákaznickém účtu.

Pro naše předplatné kávy s kávovarem platí odlišné podmínky: v případě předplatného kávy s kávovarem minimálně 4 dodávky kávy. Zrušení předplatného je možné po odběru příslušného minimálního počtu dodávek kávy.

Lahodné zážitky s kávou bez konce: S předplatným kávy to může být realita

Předplatné kávy je tedy ideální volbou, pokud si kávu rádi vychutnáváte pravidelně a nechcete se starat o její doplňování. S předplatným kávy Tchibo si jednoduše zvolíte množství a intervaly dodávek, které vám vyhovují, a káva vám bude pohodlně a snadno doručována až domů. Ať už ve formě kapslí, zrnkové kávy do filtru nebo plnoautomatického kávovaru – vše je možné. Na vyžádání je k dispozici také kávovar dle vašeho výběru za zvýhodněnou cenu. Na každé dodávce kávy navíc ušetříte až 20 % v porovnání s cenou, kterou zaplatíte při individuálním nákupu. Předplatné kávy je také skvělým dárkem pro milovníky kávy. Po objednání si obdarovaná osoba může užívat až 12 dodávek kávy, než předplatné automaticky skončí.