Tchibo Privat Kaffee

Kolekce Tchibo Privat Kaffee – to je příležitost ochutnat kávy z nejlepších pěstitelských oblastí na světě. Každý druh kávy nabízí zcela nový zážitek: jedinečnou vůni země, z níž káva pochází. Vydejte se s námi na aromatickou cestu kolem světa – od Afriky přes Guatemalu až po Kolumbii a Brazílii!

Brazil Mild

Harmonická

Brazilská káva je proslulá svou nádherně sladkou chutí. Slunečná poloha pěstitelských oblastí ve vyšší nadmořské výšce a vyvážené klima propůjčují kávě Brazil Mild jemné aroma s decentním oříškovým tónem.

Intenzita: ●●oooo
Kyselost: ●ooooo
Pražení: ●●oooo

Objednat Brazil Mild

Guatemala Grande

Elegantní

V rozeklaných horských oblastech Guatemaly roste speciální káva s jemně kořeněnou chutí. Káva Guatemala Grande, ručně sklízená na příkrých svazích, okouzluje milovníky kávy elegantní kyselostí a ušlechtilými tóny čokolády.

Intenzita: ●●●●oo
Kyselost: ●●oooo
Pražení: ●●oooo

Objednat Guatemala Grande

African Blue

Výrazná

Káva z východní Afriky má obzvlášť bohaté aroma. Úrodná půda a intenzivní rovníkové slunce propůjčují kávě African Blue vysoce aromatickou chuť s nádechem černého rybízu.

Intenzita: ●●●●●o
Kyselost: ●●●●●●
Pražení: ●●oooo

Objednat African Blue

Colombia Fino

Bez kofeinu

Plody kávy Arabica z těch nejlepších pěstitelských oblastí dozrávají na sopečné půdě kolumbijských And v kávu s obzvlášť intenzivní chutí. Díky šetrné dekofeinizaci si káva Colombia Fino zachovává své výrazné aroma s decentním nádechem květů pomerančovníku.

Intenzita: ●●●●oo
Kyselost: ●●●●oo
Pražení: ●●oooo

Káva je dostupná v našich obchodech

Naše kávy Privat Kaffee: 100 % Tchibo Arabica vypěstovaná odpovědným způsobem

Kávu Arabica v té nejlepší kvalitě lze vypěstovat pouze za optimálních podmínek. Proto nakupujeme surovou kávu pro naše kávy Privat Kaffee z kávových farem s certifikátem Rainforest-Alliance. Ve spolupráci s nezávislou organizací Rainforest Alliance zabývající se ochranou životního prostředí podporujeme v zemích, odkud pochází naše káva, zlepšení životních podmínek lidí a ochranu přírody.
Zjistit více

Objednat Tchibo Privat Kaffee online