Káva Caffissimo od Tchibo

Kapslový systém Cafissimo

Cafissimo je jediný kapslový systém, který stisknutím tlačítka dovede připravit nejen dokonalé espresso a caffè crema, ale také překapávanou kávu. Díky systému tří tlaků pro spařování kávy se v našich kávovarech Cafissimo každá kávová specialita připravuje vždy pod správným tlakem.

S Cafissimo si užijete vybranou kávu z jedinečných pěstitelských oblastí. V našich hermeticky uzavřených kapslích se skrývají nejlepší zrnka kávy Arabica Tchibo, která pomalu dozrávají ve slunných oblastech. Káva je našimi experty pečlivě vybrána a následně zušlechťována odděleným pražením Tchibo. Díky tomu se může vyvážený základ i jemně pražená vůně této kávy perfektně rozvinout.

Jemná káva

Jemná káva

Jemné potěšení

Kapsle ukrývající jemný požitek z kávy. Tato naše káva přesvědčí vyváženou základní chutí kombinovanou s nádherně jemnou vůní pražených zrnek.

Intenzita: ●●●ooo

Objednat jemnou kávu

Silná káva

Silná káva

Intenzivní požitek

S touto kávou Cafissimo si milovníci kávy užijí výraznou chuť a intenzivní aroma s jemně kořenitým základem. Nekompromisně silná káva.

Intenzita: ●●●●oo

Objednat silnou kávu

Káva Ethiopia

Kaffee Ethiopia

Květinová vůně z vysokohorských oblastí

Poznejte aromatickou kávu plnou svěžesti. Úrodná půda etiopských vysokohorských oblastí propůjčuje této kávě charakteristickou vůni s jemnými květinovými tóny. Káva je pražena tradičním italským způsobem, díky tomu se v ní dokonale rozvine její aromatická chuť.

Intenzita: ●●oooo

Objednat kávu Ethiopia

Cafissimo FOR BLACK 'N WHITE

Cafissimo FOR BLACK 'N WHITE

Černá nebo s mlékem

Vychutnejte si FOR BLACK 'N WHITE Cafissimo jako silnou černou kávu nebo v jemné variantě s mlékem. Tato káva je sestavena z vybraných zrnek Arabica z nejvíce ceněných oblastí. Díky šetrnému pomalému pražení se v zrnkách rozvine jejich vyvážená vůně a příjemně plná chuť. 

Intenzita: ●●●ooo

Objednat kávu FOR BLACK 'N WHITE

Caffè crema jemná

Caffè crema jemná

Vyvážená

Tato káva je pečlivě vybrána našimi experty a zušlechtěna odděleným pražením Tchibo: užijte si sametovou pěnu a nenapodobitelně jemnou vůni této kávy.

Intenzita: ●●●ooo

Objednat jemnou kávu Caffè Crema

Caffè crema plná chuť

Caffè crema plná chuť

Zážitek pro chuťové buňky

Vyvážený základní tón této kávy se rozvine do plného chuťového požitku. Každá z našich hermeticky uzavřených kapslí je sestavena z nejlepších zrnek Arabica Tchibo, která pomalu dozrávají na prosluněných plantážích. 

Intenzita: ●●●●oo

Objednat Caffè Crema s plnou chutí

Caffè crema bez kofeinu

Caffè crema bez kofeinu

Intenzivní vůně bez kofeinu

Kdo si svou kávu rád vychutnává bez kofeinu, je pro něj tato caffè crema správnou volbou. Káva má jemně aromatickou chuť, která se kombinuje s jemností kávy zbavené kofeinu.

Intenzita: ●●●ooo

Objednat Caffè Crema bez kofeinu

Caffè crema Kolumbie

Caffè crema Kolumbie

S nádechem citrusů

Caffè Crema Colombia je caffè crema plná chuti se svěžím charakterem. Rovnoměrné tropické klima umožňuje plodům kávovníku velmi klidně vyrůst a vytvořit jemně kořenité aroma s nádechem citrusů.

Intenzita: ●●●●●o

Objednat Caffè Crema Colombia

Caffè crema Indie

Caffè crema Indie

S jemnou vůní medu a sladu

Caffè Crema India je harmonicky vyvážená caffè crema s vybroušeným základem. Kontinentální podnebí Indie propůjčuje této caffè crema jemnou vůni s nádechem medu a sladu. Během zušlechťování odděleným pražením Tchibo se mohou kořenité nuance této kávy perfektně rozvinout.

Intenzita: ●●●●oo

Objednat Caffè Crema India

Caffè crema XL

Caffè crema XL

Více kávy díky speciálnímu pražení

Zkombinováním různě pražené kávy rozvíjí tato harmonicky jemná caffè crema XL elegantní praženou vůni – speciálně ve velkém šálku!

Intenzita: ●●oooo

Objednat Caffè Crema XL

Espresso elegantní

Espresso elegantní

Elegantní základ

Toto espresso přesvědčí svou plnou vůní a elegantním základním tónem. Opravdový požitek pro znalce.

Intenzita: ●●●●oo

Objednat Espresso elegant

Espresso silné

Espresso silné

Silák

Toto espresso je mezi espressy Cafissimo pravým vůdcem. Jeho silná vůně a intenzivní chuť dokážou každého zapřisáhlého milovníka espressa zaručeně nadchnout.

Intenzita: ●●●●●o

Objednat silné Espresso

Espresso El Salvador

Espresso El Salvador

S jemnými odstíny karamelu

Espresso El Salvador je romantické espresso s jemným základem a lehoučce praženými tóny. Kávová zrna tohoto espressa rostou na úbočích salvadorských hor obrácených k moři a propůjčují mu vyvážené aroma s jemnými odstíny karamelu.

Intenzita: ●●●●oo

Objednat Espresso El Salvador

Espresso Brazílie

Espresso Brazílie

Jemně nahořklá vůně s nádechem oříšku

Espresso Brasil je výrazné espresso plné harmonie. Kávová zrna pro toto espresso zrají pomalu ve slunných brazilských kopcích a propůjčují tomuto espressu jeho jemně nahořklou vůni s lehoučkým oříškovým nádechem.

Intenzita: ●●●●●●

Objednat Espresso Brasil
Cafissimo – 100% trvale udržitelná káva

Cafissimo – 100% trvale udržitelná káva

Při koupi kávy Cafissimo si můžete být jistí, nejen že se jedná o kávu vynikající kvality, ale také že byla vyrobena ekologicky a sociálně udržitelným způsobem. Všechny výrobky Cafissimo pocházejí výhradně z kávových farem, které odpovídají požadavkům certifikačního standardu Rainforest Alliance CertifiedTM nebo programu trvalé udržitelnosti UTZ Certified. Můžete se tedy spolehnout na to, že naše kapsle obsahují vždy jen certifikovanou kávu z trvale udržitelné produkce, čímž je garantována nezaměnitelná chuť kávy Cafissimo.

Kapsle Cafissimo