Indukční napěňovač mléka
Obj. číslo 98893
Indukční napěňovač mléka překvapuje nejen svým vzhledem, ale i svou funkčností. Pouhým stisknutím tlačítka připravíte jednoduše a rychle krémovou mléčnou pěnu – stejnoměrně našlehanou, teplou nebo studenou.
Funkce:
- Perfektní mléčná pěna během několika málo sekund
- Snadná obsluha jedním tlačítkem díky dotekovému rozhraní
- Dva míchací nástavce pro optimální konzistenci mléčné pěny
- Značky na doplňování množství na vnitřní straně
- S průhledným víkem – pro přehled o konzistenci mléčné pěny
- S ochranou proti přehřátí a automatickým vypínáním
- V myčce nádobí lze mýt odnímatelné díly, tj. míchací nádobu, míchací nástavce a víko
- Protiskluzové silikonové nožky
Barva:
Černá
Materiál:
Ušlechtilá ocel a plast
Rozměry:
Výška cca 20 cm
Průměr cca 13 cm
Průměr cca 13 cm
Výkon:
500 W
Objem:
Lze napěnit max. 260 ml studeného mléka, resp. ohřát max. 500 ml studeného mléka
Pokyny:
Odnímatelné díly lze mýt v myčce nádobí
Stáhnout další informace o výrobku
Tento indukční napěňovač mléka nepřesvědčuje jen svým vzhledem, ale i svou funkčností. Energie, kterou produkuje magnetické pole uvnitř, je přenášena do spodní části napěňovače, kde je přeměňována na teplo. Energie vzniká pouze tehdy, pokud dojde ke kontaktu přístroje s míchací nádobou. Tak máte jistotu, že se mléko nepřipálí.
S tímto indukčním napěňovačem mléka můžete připravit jak teplou a studenou mléčnou pěnu, tak ohřát mléko, např. na kakao. A to vše pouhým stisknutím jediného tlačítka.
S tímto indukčním napěňovačem mléka můžete připravit jak teplou a studenou mléčnou pěnu, tak ohřát mléko, např. na kakao. A to vše pouhým stisknutím jediného tlačítka.

Kvalita výsledku při napěňování mléka závisí na třech hlavních faktorech: čerstvosti mléka, obsahu tuku a obsahu bílkovin. Pokud jsou splněny optimální podmínky, nestojí přípravě lahodné krémové pěny už nic v cestě.
Tři základní pravidla:
Tři základní pravidla:
- Pokud chcete dosáhnout pevné mléčné pěny, mělo by mléko použité k její přípravě obsahovat přinejmenším 1,5 % tuku. K přípravě krémové mléčné pěny je vhodné plnotučné mléko s obsahem tuku 3,5 %.
- Čím více bílkovin mléko obsahuje, tím déle pěna vydrží našlehaná.
- Čerstvé mléko se napěňuje obtížněji než trvanlivé mléko. Chcete-li vždy dosáhnout stabilní mléčné pěny, měli byste k její přípravě používat raději trvanlivé mléko.

Káva latte macchiato je považována za klasiku mezi kávovo-mléčnými specialitami. Je to kombinace našlehaného mléka s čerstvě připraveným espressem. Při přípravě kávy caffè latte se používá dvojité espresso a našlehané mléko. Klasické cappuccino obsahuje espresso a našlehané mléko, zatímco překapávaná káva s mlékem sestává z překapávané kávy a teplého mléka.

Zkuste vnést do svého postupu přípravy kávy čerstvý vítr: co byste řekli například na nové, vzrušující kávové speciality, jako je třeba krémové cappuccino ze sójového mléka?
Obecně totiž lze napěnit každé mléko, bez ohledu na obsah tuku. Můžete tedy napěnit i různé druhy rostlinných „mlék“, jako je například sójové, rýžové, ovesné nebo mandlové mléko – pěna ovšem může být o něco méně stabilní.
Obecně totiž lze napěnit každé mléko, bez ohledu na obsah tuku. Můžete tedy napěnit i různé druhy rostlinných „mlék“, jako je například sójové, rýžové, ovesné nebo mandlové mléko – pěna ovšem může být o něco méně stabilní.

Obj. číslo:
98893
Možné dodací adresy:
- Fakturační adresa
- Odlišná dodací adresa
- Adresa v zahraničí
- Obchod Tchibo
Zákaznické hodnocení
4,9 z 5 hvězdiček
Tento výrobek doporučuje 72 z našich zákazníků
Tento výrobek doporučuje 72 z našich zákazníků