Cesta kolem světa s kávou Tchibo

Chuť Indie? Aroma Etiopie? A jak chutná káva z Kolumbie? Objevte s našimi regionálními kávami speciální charakter kávy z různých zemí původu.

Naše regionální kávy

Aby vyniklo jedinečné aroma a speciální chuťový profil každé země, používáme pro naše regionální kávy Cafissimo pouze tu nejkvalitnější surovou kávu z každého regionu. Hlavním faktorem, který má zásadní vliv na speciální charakter kávy, jsou různé klimatické a půdní podmínky: tak vznikají – vždy podle místa původu – chuťové profily s jemným akcentem citrónu, karamelu, jasmínu, sladu nebo oříšku.

Naše regionální kávy Cafissimo – se Střední a Jižní Amerikou, Asií a rovněž Afrikou – zahrnují všechny významné světové kontinenty, které prosluly pěstováním kávy. Ochutnejte kávu z oblasti kolem rovníku, kde se kávě výborně daří díky vynikajícím klimatickým podmínkám, vychutnejte si espresso z Brazílie či Salvadoru, caffè crema z Kolumbie a Indie a také výbornou kávu z Etiopie.

Objednejte si právě nyní online

 
 
 
 
Bohužel vyprodáno
Aromatická káva plná květinových tónů
Intenzita:36
od99
Kč/100g 141,43
Bohužel vyprodáno
Svěží plnou chuť kávy podtrhuje lehký limetkový tón
Intenzita:46
od99
Kč/100g 123,75
Bohužel vyprodáno
S lahodnými stopami hořké čokolády a oříšků
Intenzita:66
od99
Kč/100g 123,75
Bohužel vyprodáno
Vyvážená a plná káva s jemnou příchutí medu a sladu
Intenzita:56
od99
Kč/100g 132

Proč jsou naše regionální kávy jedinečné

Brazílie

Chuť Brazílie

Socha Krista Spasitele, symbol Brazílie, ční nad vzrušujícím městem Rio de Janeiro – ční nad zemí, která je největším producentem kávy na světě. Pěstování a sklizeň kávy probíhá v Brazílii obzvlášť profesionálním a moderním způsobem. Kávovníky rostou na rozsáhlých rovinatých plantážích a jsou zde pěstovány v řadách, takže farmáři mohou kávové plody sklízet strojově.

Objevte chuť Brazílie
s naší kávou Espresso Brasil

Chuť Indie

Tádž Mahal je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Kromě toho, že je symbolem země, je i symbolem věčné lásky a jedinečné krásy. Jedinečná je však také indická káva, která roste ve stínu tropických deštných pralesů společně s ovocem a kořením. Kávové plody díky tomu mohou dozrávat chráněné před prudkým sluncem a rozvinout tak svou lahodnou, vyváženou chuť.

Objevte chuť Indie
s naší kávou Caffè Crema India
Indie
Etiopie

Chuť Etiopie

Symbolem Etiopie je Vachellia tortilis neboli deštníkový strom. Poznáte jej okamžitě podle jeho koruny ve tvaru deštníku. Stejně tak typická je pro Etiopii i káva. Etiopie je totiž považována za kolébku kávy. Lidé v Etiopii se několikrát denně scházejí na speciální kávový rituál. Během něj jsou kávová zrna nejdříve opražena v kovové misce, pak jsou ručně namleta a následně nastává chvíle společného vychutnávání čerstvě uvařené kávy.

Objevte chuť Etiopie
s naší kávou

Chuť Salvadoru

Tazumal – to jsou jedny z nejvýznamnějších mayských zřícenin v Salvadoru. Pokrokový způsob života Mayů se odráží také v komplexním stavebním stylu zřícenin Tazumal. Tato památka se nachází na západě země, nedaleko od téměř poloviny salvadorských kávových plantáží. Díky okolním vulkánům mohou kávovníky růst v obzvlášť úrodné, sopečné půdě.

Objevte chuť Salvadoru
s naší kávou Espresso
Salvador
Kolumbie

Chuť Kolumbie

Vycházející slunce pomalu stoupá nad hřebeny kolumbijských And. V regionu proslulém jako "kávový trojúhelník", ležícím v srdci země a nabízejícím ideální podmínky pro pěstování kávy, začíná nový den. Místní klima nabízí šetrné podmínky po pěstování kávy a pro sklizeň zralých kávových třešní. Slunce pak, než večer zase zmizí za horizontem, sklizené kávové plody vysuší.

Objevte chuť Kolumbie
s naší kávou Caffè Crema Colombia
Je čas na (nový) kávovar Cafissimo

Je čas na (nový) kávovar Cafissimo

Ještě nemáte kávovar Cafissimo? Pak byste si neměli nechat ujít tuto nabídku. A pokud už jste jeho šťastným majitelem: máme pro Vás kávovary i v jiných barvách...

Přejít do nabídky kávovarů Cafissimo