Přehled výhod, které Vám přináší TchiboCard

Doprava a dobírka zdarma

Doprava a dobírka jsou pro členy věrnostního klubu zdarma. Pro uplatnění se přihlaste do svého TchiboCard online účtu a přepravní náklady a poplatek za platbu při doručení na dobírku Vám nebudou účtované.

Sbírejte a uplatňujte Zrnka na vše

Za každou 1 korunu Vašeho nákupu v obchodě nebo na tchibo.cz dostanete 1 Zrnko. Za 50 Zrnek získáte slevu 1 Kč. Zrnky platíte jako s penězi za cokoliv z naší nabídky. Je jen na Vás, kolik Zrnek při placení využijete – jak v obchodě, tak v našem e-shopu

5x víc Zrnek s Tchibo kávovary

Koupí kávovaru Esperto nebo Lapressa získáte s TchiboCard získáte za nákup jakékoliv zrnkové kávy Tchibo nebo kávového příslušenství vždy 5násobný počet Zrnek.

Oblíbená káva zdarma

Pouze s TchiboCard získáte za každý čerstvě připravený nápoj zakoupený v kávovém baru Tchibo jedno razítko. Po nasbíraní 10 razítek dostanete od nás Váš oblíbený šálek kávy dle vlastního výběru zdarma.

Dny kávy

Každý sudý kalendářní týden si v pátek až neděli užívejte DNY KÁVY v kamenných obchodech a v e-shopu. Ke dvěma balením zrnkové kávy získáte jedno balení zdarma

Cafissimo víkend

Každý lichý kalendářní týden si v pátek až neděli v e-shopu a kamenných obchodech užívejte CAFISSIMO VÍKEND. Ke čtyřem balením kapslí Vám dáme jedno balení zdarma.

TchiboCard cena

Nakupujte s Vaší kartou vybrané spotřební zboží a kávu za zvýhodněné ceny. Týden co týden si vybírejte nové výrobky za atraktivních podmínek.