×
Používáme soubory cookie, abychom mohli naše webové stránky lépe přizpůsobit Vašim potřebám. Používáním našich webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na Vašem počítači, tabletu nebo smartphonu. Více informací zde.
Schließen

Čas na kávu

Tchibo již více než 60 let nabízí tu nejlepší kávu z celého světa. Víte však, co se podílí na vzniku opravdu dobré kávy? Poradíme Vám, jak se správně připravují kávové speciality, vysvětlíme problematiku odpovědného pěstování kávy a prozradíme Vám tipy na ideální kávovar a spoustu dalších informací.

Perfektní příprava kávy

Krok za krokem Vám vysvětlíme, jak můžete připravit perfektní překapávanou kávu, espresso nebo caffè crema.

Jde se na to

Káva připravená s ♥

10 receptů s kávou: Vyzkoušejte Caffè Corretto nebo Café d´amour.

Vyzkoušet nyní

Jaký kávovar?

Vysvětlíme Vám, pro jaký typ kávy se hodí kávovary na překapávanou kávu, pákové kávovary nebo kávovary na kapsle.

Číst dále

Pro dobrý pocit

Celá řada káv z naší nabídky již pochází z certifikované udržitelné produkce. Proč je to pro nás důležité?

Zjistit více

Příběhy o kávě

Z lásky ke kávě

Objevte naši kávu z celého světa a najděte si takový způsob přípravy, který vám bude nejvíce vyhovovat. Čas na kávu. Čas na Tchibo.
Objevte naši lahodnou kávu

Cesta kolem světa s kávou Tchibo

Naše regionální kávy Cafissimo – se Střední a Jižní Amerikou, Asií a rovněž Afrikou – zahrnují všechny významné světové kontinenty, které prosluly pěstováním kávy.

Cold Brew: Tak chutná studená káva

Co se skrývá za kávovým trendem "Cold Brew" a jak se tento letní nápoj správně připravuje? Nabízíme Vám tipy a podělíme se s Vámi o náš oblíbený recept.
Cold Brew - ledově chladný zážitek z kávy

Káva Latte – srdce pro kávu

Káva Latte ("Mléčné umění") je zlatým hřebem dobré kávy: S motivy vytvořenými s láskou se požitek z kávy stane zvláštním zážitkem.
Celý postup

Cafe do Brasil!

Brazílie – to je deštný les, Copacabana, karneval v Riu a koktejl Caipirinha. Ale víte, že největší země Jižní Ameriky je současně největším producentem kávy na světě?
Vydejte se s námi do země kávy - Brazílie

Čím je espresso speciální?

Klasické espresso se od "normální" kávy neliší jen o mnoho menším šálkem. Barista Graziano Chessa z Tchibo to vysvětluje.
Espresso: pěkně pod tlakem

Jak zajistit, aby káva zůstala lahodná?

Věděli jste, jak důležité je správné skladování kávy a dobrá kvalita vody pro optimální aroma kávy?
Uskladnění kávy a kvalita vody

Ručně připravená káva

Káva spařená jako za časů našich babiček: Starý dobrý ruční filtr z keramiky opět přichází do módy. Prozradíme Vám několik triků k ruční přípravě kávy.
Příprava kávy s ručním filtrem

Tip na recept: Kávový koktejl s oříškovou zmrzlinou

Sladké pokušení: med, smetanový likér, oříšková zmrzlina a špetka zázvoru doladí tento kávový koktejl k naprosté dokonalosti. Je tak lahodný, že si jej zamilujete.
Na recept

Recepty s kávovarem Cafissimo

Máte kávovar Cafissimo? Pak si nenechte ujít tyto lákavé recepty na letní a zimní období.
Rychle vyzkoušet

Tchibo Privat Kaffee

Vydejte se s námi na aromatickou cestu kolem světa – od Afriky přes Guatemalu až po Kolumbii a Brazílii!
Poznejte kávu Privat Kaffee

Kapslový systém Cafissimo

V našich hermeticky uzavřených kapslích se skrývají nejlepší zrnka kávy Arabica Tchibo, která pomalu dozrávají ve slunných oblastech.
Objevte všechny druhy kapslí

Espresso a caffè crema

Milovníci espressa si u "malé černé kávy" cení jejího intenzivního aroma a sametově hebké pěny. Espresso má navíc díky delšímu pražení, které dává zrnům tmavší barvu, menší kyselost než jiné kávy. Dobrá káva caffè crema je charakteristická jemným pražením, sladkým aroma a sametově hebkou krémovou pěnou.
Vyzkoušejte kávy espresso a caffè crema

Vaření s kávou

Věděli jste, že se s kávou dá dělat mnohem víc, než ji jen pít a tvořit různé mléčné a sirupové variace – káva se dá také výborně používat k vaření a přináší s sebou zcela zvláštní specifika, která milovníky kávy určitě nadchnou.
Recepty s kávou

Perfektní mléčná pěna

Milovníci kávy nekladou důraz jen na dobrou kávu od Tchibo, ale také na perfektní mléčnou pěnu.
Mléčná pěna krok za krokem