Mobilní aplikace Tchibo

Jak získat aplikaci Tchibo:

Pro iPhone (vlevo) a pro Android (vpravo):

Aplikaci Tchibo je možné stáhnout z App Store (iPhone) a Google Play (Android) nebo zde přes QR kód. Nakupování může být tak jednoduché!

Přehled výhod:

S aplikací Tchibo máte věrnostní kartičku vždy u sebe přímo ve Vašem mobilním zařízení a máte tak okamžitý přehled o aktuálních slevách a počtu Vašich Věrnostních zrnek. Po přihlášení do aplikace uvidíte svou TchiboCard ve vrchních záložkách. Stačí záložku prokliknout a zobrazí se kartička spolu s čárovým kódem a počtem nasbíraných zrnek.
Buďte vždy mezi prvními informováni o nejnovějších slevách a nabídkách.
Pouze v aplikaci sbíráte virtuální razítka za čerstvě připravené nápoje na kávovém baru v našich kamenných obchodech. Každou jedenáctou kávu dle vlastního výběru Vám dáme ZDARMA. Více ve všeobecných obchodních podmínkách v sekci Kávenka.

Často kladené otázky:

Aplikaci si může stáhnout kdokoli, kdo má iPhone s min. verzí iOS 11.0 nebo smartphone s min. verzí Android 4.4 nebo vyšší.
Aplikace Tchibo je samozřejmě zdarma pro všechna zařízení.
Samozřejmě, svou TchiboCard i v tomto případě obdržíte poštou.
Pokud má váš smartphone nebo tablet aktivní internetové připojení, aplikace Tchibo automaticky stáhne nejnovější obsah a slevové kupóny. Díky tomu budete vždy informováni o aktuálních akcích!
Napište nám na service@tchibo.cz nebo zavolejte na bezplatnou zákaznickou linku 800 900 826 (pondělí–pátek 8:00 – 20:00 a sobota 8:00 – 16:00).
Ano, Tchibo aplikace pro smartphone a tablet je dostupná jak pro iOS, tak pro Android v Německu, Rakousku, Švýcarsku, České republice, Polsku, Maďarsku, na Slovensku a v Turecku.
Ne, nepotřebujete online účet Tchibo, ani nemusíte být registrováni v programu TchiboCard. Avšak k plnohodnotnému užívání aplikace Tchibo (včetně kupónů a digitální karty TchiboCard) online účet potřebujete. Můžete si ho snadno a bezplatně založit prostřednictvím aplikace Tchibo nebo na svém počítači na tchibo.cz.
Ano. Pokud však chcete mít digitální TchiboCard a chcete mít možnost dostávat slevové kupóny, potřebujete online účet Tchibo. Můžete si jej snadno a bezplatně založit prostřednictvím aplikace Tchibo nebo na svém počítači na tchibo.cz. Propojení nového online účtu Tchibo a stávající TchiboCard může trvat až 48 hodin.
Samozřejmě, můžete používat aplikaci i bez TchiboCard. Pokud si přejete využívat výhody TchiboCard, jednoduše si bezplatně zažádejte o TchiboCard přes aplikaci Tchibo nebo na svém počítači na tchibo.cz. TchiboCard vám bude následně zaslána klasickou poštou a digitálně v rámci vaší aplikace po 48 hodinách.