Reklama/marketing

Údaje našich zákazníků zpracováváme pro účely přímého marketingu v souladu s ustanoveními zákona. V rámci tohoto procesu zejména zajišťujeme, aby naše služby byly co nejlépe uzpůsobené podle vašich požadavků. S využitím pravděpodobnostních hodnot se vám snažíme pokud možno zobrazovat pouze takový reklamní obsah, který vás bude zajímat.

Stručným písemným oznámením na adresu service@tchibo.cz můžete kdykoli vznést námitku proti používání vašich údajů pro účely přímého marketingu nebo odvolat svůj souhlas, a to bezplatně, kromě nákladů vynaložených na přenos v souladu se základními sazbami.

Pokud chcete zrušit přihlášení k odběru Newsletteru, můžete využít příslušný odkaz na konci newsletteru. Registrovaní uživatelé mohou své přihlášení k Newsletteru zrušit také v části „Můj účet“ na stránkách www.tchibo.cz

Pokud vznesete námitku, bude vaše uvedená kontaktní adresa pro následné zpracování v souvislosti s reklamami uzamčena. Rádi bychom vás informovali o tom, že ve výjimečných případech mohou být reklamní materiály dále zasílány i po přijetí vaší námitky. Dochází k tomu z technických důvodů a neznamená to, že vaši námitku nezpracováváme.
Právním základem pro toto zpracování je § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR EU. Náš zájem na adresování reklam v souladu s požadavky se považuje za oprávněný zájem ve smyslu výše uvedeného ustanovení.

Vaše údaje předáváme obchodním partnerům:

- za účelem rozesílání reklamních materiálů,
- pouze pokud se partner zavázal dodržovat naše standardy ochrany osobních údajů.


Kdykoli máte právo na bezplatný přístup ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a případně výmaz a dále právo vznést námitku proti zpracování Vašich údajů, které zpracováváme.
Pokud jste s námi uzavřeli smlouvu, budeme vás považovat za pravidelného zákazníka. V takovém případě zpracujeme Vaše poštovní kontaktní údaje bez vašeho konkrétního souhlasu, abychom vás tímto způsobem mohli informovat o našich nabídkách a službách.

Jako zákazník společnosti Tchibo Praha budete poštou dostávat katalogy, letáky, dárkové kupony a podobné reklamní materiály. V rámci tohoto procesu důsledně dodržujeme právní úpravu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Oznámením na adresu service@tchibo.cz můžete vznést kdykoli námitku proti zpracování vaší poštovní adresy pro účely přímého marketingu, a to bezplatně kromě nákladů vynaložených na přenos v souladu se základními sazbami. Reklamní materiály se zasílají poštou až do odvolání souhlasu, alternativně 10 let od posledního nákupu.
Jako zákazníkovi společnosti Tchibo Praha vám budeme e-mailem pravidelně zasílat žádosti o hodnocení produktů. Tento e-mail od nás dostanete bez ohledu na to, zda jste se přihlásili k odběru newsletteru. V rámci tohoto procesu důsledně postupujeme v souladu s právními předpisy. V těchto případech použijeme vaši e-mailovou adresu, kterou jste zadali v průběhu nákupu, k propagaci našich vlastních produktů, které jste již zakoupili zadáním příslušné objednávky.

Po zadání budou hodnocení a/nebo komentář předány společnosti Tchibo Praha a my je uložíme. Společnost Tchibo Praha může použít vaši e-mailovou adresu k tomu, aby zadané hodnocení přiřadila, aby vás kontaktovala za účelem ověření nebo aby reagovala na stížnosti týkající se služeb.

Hodnocení produktů je obvykle zveřejněno spolu s vaším křestním jménem a prvním písmenem vašeho příjmení. Pokud si to nepřejete, stačí když zaškrtnete pole „anonymně“, a jméno zveřejněno nebude.

Zadáním hodnocení a/nebo komentáře postupujete společnosti Tchibo Praha nevýhradní, bezplatné, trvalé a neodvolatelné právo toto hodnocení a/nebo komentář užívat, kopírovat, pozměňovat, zveřejňovat, převádět, rozmnožovat a poskytovat je (jako celek nebo jejich část) třetím osobám on-line i off-line (například v tištěných médiích nebo katalozích) a dále je začlenit do jiných forem děl (média, technologie). To například znamená, že Tchibo Praha může komentář zveřejnit a že může hodnocení a/nebo komentář zpracovat pro obchodní účely (například ve svých reklamách nebo pro marketingové účely). Dále se hodnocení produktů analyzují a vyhodnocují.

Zpracování vaší e-mailové adresy probíhá, dokud se nedosáhne cíle.

Oznámením na adresu service@tchibo.cz můžete kdykoli vznést námitku proti zpracování vaší e-mailové adresy pro účely přímého marketingu, a to bezplatně kromě nákladů vynaložených na přenos v souladu se základními sazbami. Odpovídající odkaz najdete také na konci e-mailu pro zrušení registrace.

Průzkum spokojenosti prostřednictvím e-mailu

Jako zákazníkovi společnosti Tchibo Praha, spol. s r.o. Vám může být na e-mail zaslán dotazník spokojenosti poté, co jste telefonicky nebo e-mailem kontaktovali zákaznický servis. Tento e-mail obdržíte pouze v případě, že jste se přihlásili k odběru Newsletteru a souhlasili jste s tím, že Vaše údaje můžeme použít pro marketingové účely. Použijeme pouze e-mailovou adresu, kterou jste uvedli při registraci k odběru Newsletteru. Vaše účast v průzkumu nám umožňuje dále zlepšovat naše služby. Za tímto účelem uchováváme výsledky osobního průzkumu po dobu 24 měsíců.

Následující příklad ukazuje typický formát e-mailové pozvánky k průzkumu spokojenosti Tchibo:

Milý zákazníku / milá zákaznice Tchibo, před nedávnem jste se telefonicky obrátil(a) na náš zákaznický servis Tchibo - a protože je pro nás aktivní výměna názorů velmi důležitá, rádi bychom věděli, jak spokojená/ý jste byl(a) s naším zákaznickým servisem.
Budeme rádi, když si najdete čas na zodpovězení několika otázek a pomůžete nám tak, náš servis pro Vás dále zlepšovat.
Výsledky ankety budeme ukládat po dobu 24 měsíců. Další informace k ochraně osobních údajů naleznete na stránkách https://www.tchibo.cz/ochrana-osobnich-udaju-s400030947.html.
Děkujeme za Vaši účast!

Vaše e-mailová adresa bude využívána v průzkumu spokojenosti, dokud se neodhlásíte z odběru Newsletteru.
Případný nesouhlas se se zpracováním Vaší e-mailové adresy pro marketingové účely můžete poslat na service@tchibo.cz. Pro odhlášení Newsletteru můžete také využít odkaz na konci e-mailu.

Průzkum spokojenosti prostřednictvím telefonního rozhovoru

Pokud jste telefonicky kontaktovali zákaznický servis společnosti Tchibo a souhlasili jste s nahráváním telefonického hovoru, máte možnost zúčastnit se průzkumu spokojenosti. Po skončení rozhovoru s pracovníkem zákaznického servisu jednoduše zůstaňte na lince a odpovězte na tři krátké otázky. Vaše účast v průzkumu nám umožňuje dále zlepšovat naše služby. Za tímto účelem uchováváme výsledky osobního průzkumu po dobu 24 měsíců.

Účast v průzkumu můžete odmítnout ukončením hovoru.

Kontrola kvality

Abychom Vám mohli poskytovat kvalitní služby a zajistili správné fungování kritických podnikových procesů, provádíme kontroly kvality našich zákaznických center. Pokud jste neodmítli nahrávání hovoru, bude telefonická konverzace zaznamenána. Zvukový soubor ukládáme maximálně 30 dní.
Newsletter společnosti Tchibo Praha představuje možnost, jak můžete e-mailem pravidelně dostávat informace o našich měnících se tématech, cestování, nabídkách, službách našich spolupracujících partnerů v rámci partnerských kampaní Tchibo Praha, aukcích společnosti Tchibo Praha apod. Zaměření newsletteru můžete určit sami uvedením svých preferencí.

Abychom se ujistili, že nedošlo k chybě při zadávání e-mailové adresy, používáme postup dvojího přihlášení. Poté, co svou e-mailovou adresu zadáte do pole pro přihlášení, zašleme vám odkaz pro potvrzení. Po kliknutí na tento odkaz pro potvrzení bude vaše e-mailová adresa zařazena do našeho adresáře. Svůj souhlas, který byl udělen tímto způsobem v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR EU, můžete kdykoli odvolat s účinky do budoucna.

Pokud chcete zrušit přihlášení k odběru newsletteru, můžete využít příslušný odkaz na konci newsletteru. Registrovaní uživatelé mohou své přihlášení k newsletteru zrušit také v části „můj účet“ na stránkách www.tchibo.cz..

Text souhlasu se zasíláním newsletteru (příklad)

Ano, chci se přihlásit k odběru bezplatného newsletteru společnosti Tchibo Praha, který mě bude e-mailem informovat o aktuálních nabídkách této společnosti. Ukázku newsletteru najdete zde. Seznámil jsem se se zásadami ochrany osobních údajů.

Díky jednotlivým funkcím v našem newsletteru můžeme standardizovaným způsobem automaticky zobrazovat, který obsah newsletteru je pro naše zákazníky obzvlášť zajímavý. Výsledky této analýzy používáme v pseudonymizované podobě výhradně za účelem zlepšování našich služeb a jejich přizpůsobení požadavkům. Žádné výsledky se neukládají ve spojení s osobami. Proti analýze vašich údajů v pseudonymizované podobě pro účely zlepšování našich služeb můžete kdykoli vznést námitku oznámením na adresu service@tchibo.cz.

Vaše e-mailová adresa je zpracovávána po dobu pěti let od vaší registrace nebo od posledního využití jakéhokoli hypertextového odkazu, který jste obdrželi v našem newsletteru.
Zákazníci společnosti Tchibo Praha mohou využívat různé dárkové kupony a slevové nabídky. Pokud jste souhlasili s marketingovým využitím vašich údajů, budeme vás o kampaních s dárkovými kupony informovat v newsletteru nebo poštou.

Pokud jste souhlas s marketingovým využitím neposkytli, získáte informace o kampaních také v podobě reklamy v tisku nebo v našich prodejnách.

Při uplatnění dárkových kuponů zpracováváme vaše údaje. Pokud uplatníte kód personalizovaného nebo jiného dárkového kuponu na svém zákaznickém účtu v e-shopu, budou tyto údaje zkombinovány s vašimi osobními údaji.

Nezapomeňte: Kód osobního dárkového kuponu nesmí být zveřejňován ani jinak využit pro obchodní účely.

Vaše e-mailová adresa bude zpracovávána, dokud neobdržíme oznámení o odvolání vašeho souhlasu. Zpracování vaší poštovní adresy probíhá, dokud se nedosáhne cíle.

Oznámením na adresu service@tchibo.cz můžete kdykoli vznést námitku proti zpracování vašich údajů pro účely přímého marketingu nebo odvolat svůj souhlas, a to bezplatně kromě nákladů vynaložených na přenos v souladu se základními sazbami.
Pokud vložíte do nákupního koše například produkt, poté ze stránek Tchibo Praha odejdete, ale nezavřete prohlížeč a pak se na naši stránku vrátíte, trvalý soubor cookie zajistí, že je produkt stále ve vašem košíku. Podrobnější informace o souborech cookies najdete zde.

Pokud jste přihlášení a máte přihlášen odběr našeho newsletteru, pak vám případný nedokončený nákup v nákupním koši e-mailem připomeneme. Pokud chcete zrušit přihlášení k odběru newsletteru, můžete využít příslušný odkaz na konci newsletteru. Registrovaní uživatelé mohou své přihlášení k newsletteru zrušit také v části „můj účet“ na stránkáchwww.tchibo.cz.

Vaše e-mailová adresa bude zpracovávána, dokud neobdržíme oznámení o odvolání vašeho souhlasu.