Návštěvy našich webových stránek

Při přístupu na naše webové stránky budou shromažďovány určité údaje. Tyto údaje statisticky vyhodnocujeme a využíváme je pouze k tomu, abychom vám nabízeli individuální marketingový obsah a zlepšovali atraktivitu, obsah a funkce našich webových stránek.

V souborech našich serverových protokolů ukládáme informace, které nám váš prohlížeč automaticky odesílá z technických důvodů. Jsou to například tyto informace:

- typ/verze prohlížeče
- používaný operační systém
- odkazovaná adresa URL (poslední navštívená stránka)
- název hostitele přistupujícího koncového zařízení (IP adresa, anonymizovaná)
- datum a čas přístupu k serveru


V případě chytrých mobilních telefonů, tabletů a dalších mobilních koncových zařízení: výrobce/model.
Žádné tyto údaje se neukládají ve spojení s osobami. Tyto údaje se také nekombinují s dalšími zdroji údajů.

Právním základem pro zpracování Vaší IP adresy je čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR EU. Náš oprávněný zájem vyplývá z těchto účelů zpracování:

- zajištění bezproblémového připojení
- zajištění pohodlného užívání našich webových stránek/aplikace
- vyhodnocování bezpečnosti a stability systému


Obecně platí, že Vaši IP adresu ukládáme v anonymní podobě a v průběhu tohoto procesu nedochází k žádné osobní analýze. K plnému uložení IP adresy dochází pouze s cílem sledovat technické chyby a hackerské útoky a dále zaznamenávat obsah, například při přihlášení k odběru Newsletteru.

Pokud budete prohlížet stránky našich mezinárodních e-shopů, může se stát, že vám na základě vaší IP adresy doporučíme jako alternativu náš český e-shop.

S výjimkou uložení pro účely zaznamenání obsahu IP adresu po Vaší návštěvě včas vymažeme.

Geografická lokalizace
V rámci funkce vyhledávání prodejen se budou na webové stránky předávat údaje o geografické poloze (geografická lokalizace) v podobě zprostředkování polohy. To slouží výhradně k vyhledání vaší polohy. Údaje se neukládají. Před aktivací lokalizační funkce budete v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR EU požádáni o vyjádření souhlasu formou bezpečnostní otázky.