Káva

Vše o kávě. Více informací najdete zde.

Příprava kávy

  • Jaký je optimální stupeň mletí, který zajistí perfektní požitek z kávy?

    Stupeň mletí kávy závisí na typu kávy, kterou si chcete připravit. Nahlédněte, prosím, do návodu k použití vašeho kávovaru, kde je uvedeno, jaký stupeň mletí je vhodný pro jednotlivé typy přípravy kávy. Během mletí se uvolňuje aroma praženého kávového zrna. Kávu je po namletí potřeba spotřebovat co nejrychleji. Čím jemněji je káva namletá, tím více vůně uvolňuje. Čím hrubší mletí, tím více mleté kávy musí být následně použito.

Požitek z kávy

Trvalá udržitelnost

Více než pouhé slovo.

Když hovoříme o trvalé udržitelnosti v Tchibo, nemáme na mysli slova, nýbrž konkrétní akce. Trvalá udržitelnost je nedílnou součástí strategie společnosti Tchibo již od roku 2006 a cíl je jasný: chceme dosáhnout 100% udržitelného podnikání.

Pokud chcete získat více informací o našem závazku v oblasti trvalé udržitelnosti, klikněte zde: