Raritní káva roku »Los Trapiches«
Speciální káva z Kolumbie – s exkluzivní dózou na kávu!
Nová raritní káva je tu! My cítíme sladké tóny vlašských ořechů,
sušenek a karamelu – a co cítíte Vy?
sušenek a karamelu – a co cítíte Vy?
Raritní káva
Vlašské ořechy, sušenky, karamel
Intenzita:36
Pražení:26
500 g zrnkové kávy
599Kč
Kč/kg 1 198
Vážení milovníci dobré kávy,
s touto raritní kávou se vydáme na nádherně voňavou cestu do kolumbijské Huily
Tato vysočina mezi sopkami a národními parky je domovem alpak a nabízí ideální podmínky pro pěstování speciální kávy. Tradiční pěstování kávy je v tomto regionu srdeční záležitostí –
v některých případech se zde praktikuje již po tři generace.
v některých případech se zde praktikuje již po tři generace.
Kromě kávy se zde odedávna pěstuje také cukrová třtina. Všude jsou k vidění „ los trapiches“ – cukrovary, které zpracovávají cukrovou třtinu a vyrábějí z ní čerstvou třtinovou šťávu a také místní specialitu – sušenou třtinovou šťávu zvanou „panela“.
Není divu, že je po těchto cukrovarech pojmenována naše raritní káva, jejíž sladká chuť s tónem vlašských ořechů, sušenek a karamelu nás po přípravě v ručním filtru okouzlila.
Není divu, že je po těchto cukrovarech pojmenována naše raritní káva, jejíž sladká chuť s tónem vlašských ořechů, sušenek a karamelu nás po přípravě v ručním filtru okouzlila.
NOVINKA
Raritní káva »Los Trapiches«
PŮVOD: Huila, Kolumbie
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1 300–2 100 m
KLIMA: tropické
DRUHY: Caturra, Colombia, Castillo, Bourbon
ZPRACOVÁNÍ: promytí
ODRŮDA: 100 % Tchibo arabica
CHUŤ: sladké tóny vlašského ořechu, sušenek a karamelu
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1 300–2 100 m
KLIMA: tropické
DRUHY: Caturra, Colombia, Castillo, Bourbon
ZPRACOVÁNÍ: promytí
ODRŮDA: 100 % Tchibo arabica
CHUŤ: sladké tóny vlašského ořechu, sušenek a karamelu
»Chceme Velikonoce plné lahodných zážitků!«
Exkluzivní chuťové zážitky – díky našim limitovaným speciálním kávám
Vydejte se na velmi speciální cestu kolem světa za chuťovými zážitky a objevujte s našimi raritními kávami z různých míst naprosto exkluzivní kávy. Ať už preferujete ruční přípravu ve formě překapávané kávy, nebo caffè crema: vychutnejte si kávu různého původu, která se pěstuje na pečlivě vybraných plantážích, je sklizena ručně, zpracovávána s láskou a nabízí naprosto jedinečnou chuť.
Každá raritní káva pochází z přímého obchodování (Direct Trade) a podporuje pěstitele kávy přímo v místě původu.
Každá raritní káva pochází z přímého obchodování (Direct Trade) a podporuje pěstitele kávy přímo v místě původu.
Jedinečná káva jedinečné chuti
Od oříškové a čokoládové chuti přes ovocnou a kořenitou až po sladkou a květinovou chuť: každá raritní káva nabízí naprosto speciální svět kávového aromatu. Design balení v barvě dané chuti a barevný graf chuťového profilu na obalu umožňuje hned na první pohled zjistit aroma jednotlivých raritních káv.
Výsledkem souhry vlivů okolního prostředí, jedinečných charakteristik, jako je úrodnost půdy, nadmořská výška a klima, a rovněž mechanických komponent, jako je sklizeň, zpracování a pražení, je naprosto mimořádné aroma našich raritních káv.
Výsledkem souhry vlivů okolního prostředí, jedinečných charakteristik, jako je úrodnost půdy, nadmořská výška a klima, a rovněž mechanických komponent, jako je sklizeň, zpracování a pražení, je naprosto mimořádné aroma našich raritních káv.
Chuťový zážitek, který okouzlí –
a to rovnou několikrát v roce
Každý rok se můžete těšit na pět raritních káv. V době Velikonoc a Vánoc můžete navíc očekávat mimořádnou nabídku: prémiové unikátní kávy z nejlepších regionů pěstování kávy na světě
v exkluzívních sběratelských kávových dózách, jejichž jedinečný design vždy připomíná zemi původu raritní kávy.
Kávové dózy jsou skutečnými sběratelskými předměty, které upoutají pohled v každé kuchyni,
a navíc umožňují skladování oblíbené kávy a zachování jejího jedinečného aromatu.
v exkluzívních sběratelských kávových dózách, jejichž jedinečný design vždy připomíná zemi původu raritní kávy.
Kávové dózy jsou skutečnými sběratelskými předměty, které upoutají pohled v každé kuchyni,
a navíc umožňují skladování oblíbené kávy a zachování jejího jedinečného aromatu.