Stylové a praktické kousky v jednom

Móda pro těhotné a miminka

Pohodlná móda pro uvolněné období těhotenství, roztomilé miminkovské oblečení, skvělý nábytek do dětského pokoje a jiné pěkné a užitečné věci pro první dny a týdny s novým členem vaší rodiny.

Naše nejoblíbenější kousky z této kolekce

 
 
 
 
Bohužel vyprodáno
449
od399
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 399 Kč

Dokonale krásná

Móda pro nastávající maminky

 
 
  • Těhotenské topy, 2 ks
449
399
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 399 Kč
 

Čím je biobavlna tak výjimečná?

Ekologické pěstitelství chrání přírodu, šetří podnebí a zajišťuje, že se celá rodina cítí dobře. Naše produkty s biobavlnou jednoduše poznáte podle údajů o materiálu: Obsahují alespoň 95 % biobavlny, o čemž svědčí pečeť OCS 100 – a od alespoň 50 % pečeť OCS Blended.
Zjistit více

Roztomilé modely pro miminka a malé děti

Bundičky, trička, kalhoty, dupačky a spousta dalšího pro nejmenší miláčky

Může být móda z bavlny škodlivá pro životní prostředí?
Ano, neboť běžná bavlna se pěstuje pomocí mnoha škodlivých chemikálií. To je špatně pro podzemní vody, hmyz a zdraví farmářů, kteří ji pěstují. My používáme ve svých výrobcích biobavlnu, abychom životní prostředí chránili.
Co umí biobavlna a běžná bavlna ne?Biopěstitelství chrání přírodu, půdu, omezuje spotřebu vody, a tak přispívá k tomu, abychom se i v budoucnu mohli věnovat zemědělství. To není důležité jen pro nás, ale také pro ty nejmenší: příští generaci.
 
  • Čepičky, 2 ks
179
129
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 129 Kč
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bohužel vyprodáno
  • Pletený kabátek
  • Pletený kabátek
  • Pletený kabátek
399
od199
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 199 Kč
 

Být cool? Pořád!

Téměř 90 % energie, kterou spotřebuje pračka, je použito pro ohřátí vody – přičemž pro většinu oblečení stačí prací cyklus od 15 do 30 stupňů. Jednoduše to někdy vyzkoušejte, ušetříte tak hodně energie a můžete si užívat čerstvé prádlo, na které jste zvyklí.

Plýtvání energií? Ne při praní!

Věděli jste, že sušička spotřebuje více elektrického proudu než lednička, pračka a myčka dohromady? Starý dobrý věšák na prádlo naproti tomu nejen chrání látky, ale je také ekologický.

Prádlo a pyžamka

Neobyčejně praktická: některá body do velikosti 68 v zavinovacím střihu

 
 

Pryč se skvrnami? Přirozeně!

Děti jsou neustále umazané. Ošetříte-li skvrny ihned, nebudete muset oblečení vícekrát prát nebo rovnou vyhazovat – a chráníte tak životní prostředí. Použijte jednoduše studenou vodu, a pokud je skvrna mastná, přírodní prací prostředek, a vyhněte se tak velkému prádlu.
 
Bohužel vyprodáno
  • Body s dlouhým rukávem, 3 ks
Čistá bavlna příjemná na tělo
399
349
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 349 Kč
 
 
 
 
 

Je něco lepšího než bio?

U výrobků s certifikátem GOTS pochází bavlna – jako u bio certifikátu – z ekologického pěstitelství. Navíc se v celém výrobním řetězci dbá na dodržování ekologických a sociálních kritérií. K tomu např. patří, že se móda vyrábí bez nebezpečných chemikálií a jiných kritických aditiv.
 
 
Bohužel vyprodáno
 
Bohužel vyprodáno
449
399
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 399 Kč
 
Udržitelnost v Tchibo

Čtyři fakta o biobavlně

Máme odpovědnost za svět, ve kterém žijeme dnes a ve kterém budeme žít zítra. A za lidi, se kterými spolupracujeme. Proto je naším cílem vyrábět své výrobky férově – pro lidi i pro přírodu.

198 milionů

plných van* odpovídá množství vody, kterou Tchibo v roce 2018 ušetřilo použitím biobavlny.
*Základ pro přepočet: vana s objemem 150 l

Třetí největší poskytovatel

biobavlny na celém světě. Pro nás v Tchibo je to závazek pro to, abychom se po této cestě důsledně ubírali dál.
Zdroj: textileexchange.org

434 litrů

vody lze ušetřit v přepočtu na tričko při pěstování biobavlny.
Zdroj: aboutorganiccotton.org

86%

bavlny nakupované pro Tchibo pocházelo v roce 2018 již z udržitelného pěstitelství.
 
Bohužel vyprodáno
 
Bohužel vyprodáno
  • Punčocháče, 3 ks
  • Punčocháče, 3 ks
349
179
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 179 Kč
 
 
  • Ponožky, 3 páry
129
99
Náhled
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 99 Kč
 

Zábava i nezbytnosti

Hračky a jiné užitečné doplňky pro vaše miminko


Pro snově krásné noci

Nábytek a vybavení do dětského pokoje

SPRAVEDLIVÝ A ODPOVĚDNÝ PŘÍSTUP K LIDEM I K PŘÍRODĚ: TO JE NAŠE ODPOVĚDNOST

Uvědomujeme si zodpovědnost, kterou máme za naši planetu, a proto již 13 let usilujeme o to, aby se  naše výrobky vyráběly odpovědným způsobem. Jde nám o ochranu životního prostředí, ale i respekt k lidem, se kterými pracujeme. Mnohého jsme již docílili, ale víme, že je před námi ještě dlouhá cesta. Každý den proto pracujeme na tom, abychom dosáhli ještě lepších výsledků. Podrobnosti k udržitelným výrobkům z této kolekce i tomu, na čem dále pracujeme, najdete zde a na adrese www.tchibo.cz/trvala-udrzitelnost.
Náš textil s biobavlnou také nese logo GUT GEMACHT a pomáhá nám dosáhnout našeho cíle - 100% udržitelného podnikání. Jeden úspěch jsme již zaznamenali, neboť v roce 2016 pocházelo 80 % námi použité bavlny z trvale udržitelných zdrojů.

Ekologicky šetrný způsob pěstování bavlny přispívá k udržení biologické rozmanitosti a zachování úrodné půdy, čímž prospívá farmářům. Naše produkty s biobavlnou poznáte snadno podle údajů o materiálu: označení „OCS 100“ je zárukou toho, že výrobek obsahuje minimálně 95 % biobavlny; označení „OCS Blended“ garantuje obsah biobavlny vyšší než 50 %.
V našem oblečení certifikovaném podle standardu Global Organic Textile Standard (GOTS) se budete cítit třikrát tak dobře. A to proto, že z kontrolovaného ekologického zemědělství a z ekologických a sociálních požadavků uplatňovaných v rámci celého výrobního řetězce profitují všichni: životní prostředí, lidé v dodavatelském řetězci i Vy.

KVALITA GOTS
Tento týden nabízíme vybrané produkty certifikované podle GOTS. Obsahují minimálně 70 % bavlny z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vyrobeny podle standardů Global Organic Textile Standard (GOTS). Znamená to, že při pěstování bavlny nejsou používány toxické chemikálie a potenciálně škodlivé přísady a že byla zpracována dle ekologických standardů.