Tchibo v České republice slaví své 30. narozeniny

Vůně čerstvé kávy, stylová móda pro celou rodinu a inspirativní nápady pro domov, díky nimž je každý den o něco krásnější - to Tchibo v České republice nabízí už 30 let. Pojďme toto krásné výročí oslavit společně!

Každý týden jiná narozeninová nabídka

Tento týden pro držitele TchiboCard

Nabídka platí na každý nákup pro držitele TchiboCard v e-shopu i v kamenných obchodech Tchibo od 1. 11. 2021 do 7. 11. 2021. Pro získání 3x více Věrnostních zrnek se přihlaste do svého TchiboCard účtu.

Ještě nemáte TchiboCard?

Zaregistrujte se zdarma zde

Co nám k narozeninám přejí naši zaměstnanci, zákazníci, vedení firmy a známé osobnosti?

Náš příběh

Na začátku byla káva

Rok 1991 byl rokem, kdy to vše začalo. Tchibo vstupuje do tehdejšího Československa a kupuje společnost Balírny obchodu, státní podnik Jihlava. S tím přišla na náš trh i káva Tchibo. Následovala dlouhá a zajímavá cesta, na které se zrodily značkové obchody nabízející každý týden nový sortiment spotřebního zboží, rozsáhlý e-shop, a řada inovací pro zákazníky i netradičních kávových produktů. Pojďte s námi na krátkou cestu desetiletími!

Začátek

Tchibo přineslo do Česka a na Slovensko jeden z prvních zahraničních kapitálů v bývalé střední a východní Evropě. Hned ve stejném roce byla v Praze na Staroměstském náměstí otevřena první kavárna Tchibo. Pamatujete? V roce 1998 pak byla uzavřena.

Nová značka

Tchibo se ujalo jihlavského závodu, navazuje na místní tradici ve způsobu pražení i receptury této české kávy a uvádí na trh novou značku pojmenovanou Jihlavanka. Ta je dnes nejprodávanější praženou kávou v České republice.

Obchody Tchibo

Ke kávě se přidává nabídka spotřebního zboží. Jsou otevřeny první prodejní koutky v obchodních řetězcích a v Brně v OC Avion je představena první značková prodejna Tchibo s konceptem 3 v 1 – kávový bar, prodej vážené kávy, kolekce spotřebního zboží. V rychlém sledu pak následují další.

On-line

Je spuštěn internetový obchod tchibo.cz. Nabídka spotřebního zboží i kávy je rázem dostupná statisícům zákazníků. Zboží si mohou nechat doručit na jakoukoliv adresu. Násobně se rozšiřuje i samotná nabídka, e-shop je v porovnání s kamennou prodejnou svým způsobem nekonečně velký.

Kávovar Cafissimo

Na trh je uveden kávovar Tchibo Cafissimo pro domácí přípravu překapávané kávy, caffè crema, espresa nebo kávových specialit z jednorázových kapslí. Nabídka je pravidelně obohacována limitovanými edicemi přístrojů v atraktivních barvách a pestrá škála kávových kapslí zahrnuje i kávy z výjimečných pěstebních oblastí. Všechna káva v kapslích je navíc produkována odpovědně k životnímu prostředí i lidem.

Věrnostní program TchiboCard

Představujeme věrnostní program TchiboCard a jeho výhody. Okamžitě registrujeme velký zájem zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí a speciální nabídky a výhody členství tak mohou využít naplno. To nás samozřejmě velmi těší!

Osobní odběr

Tento rok se stává přelomem v propojování našich prodejních kanálů. Spouštíme služby Objednat a vyzvednout. V jejich rámci je možné nakupovat, vyzvedávat a vracet zboží napříč všemi prodejními kanály – nejvíce si zákazníci oblíbili možnost nakoupit on-line a zboží si pak vyzvednout a vyzkoušet v obchodě.

Největší inovace

Na český trh, jako vůbec první na světě, uvádíme kávovou limonádu Mazagrande. Celý vývoj produktu řídil tým z Tchibo ČR. Již o rok později je Mazagrande v prodeji ve čtyřech chuťových variantách a postupně představujeme i limitované edice. Aktuálně nabízíme limitovanou edici Ginger/Orange.

První Esperto Caffè

Rozšiřujeme nabídku kávovarů a představujeme první plně automatický kávovar na zrnkovou kávu značky Tchibo - Esperto Cafè. Tento chytrý a tichý kávovar má kompaktní rozměry a moderní design, je praktický a snadno se obsluhuje i udržuje. Nejlepší nápoj si v něm připravíte z kávy Tchibo Barista, na kterou je speciálně nastaven.

Jakých bylo 30 let v České republice?

Co jsme společně s vámi zažili

Voňavá káva a každý týden nová nabídka spotřebního zboží v obchodech i v e-shopu, to je to, s čím si většina zákazníků Tchibo spojí. Víte ale, že jsme rodinnou firmou nebo že jsme zapsáni v české Knize rekordů?

Naše reklamy, které jste milovali

Rezonuje vám i dnes v uších slogan Tchibo – Le Cafè nebo se na oko divíte, že daný výrobek je z Tchiba, kde přeci mají jen kávu? Připomeňte si některé z našich nejoblíbenějších televizních reklam.

Podnikáme odpovědně
- i v ČR

Ve všech místech, kde Tchibo působí, se zapojujeme do činnosti mnoha místních komunit a realizujeme řadu projektů. Nejinak je tomu i v České republice. Jsme zastánci strategie „nejdřív konejme, a teprve pak o tom mluvme“. Proto o nás možná ještě mnoho věcí nevíte.
Zavzpomínejte si s námi na nejkrásnější momenty Tchibo.
K historii Tchibo

Hlavní pilíře naší společenské odpovědnosti

Hlavní pilíře naší společenské odpovědnosti Trvalá udržitelnost je zakotvena v DNA naší firmy již od roku 2006. Jde nám jak o ochranu životního prostředí, tak o respekt k lidem, s nimiž spolupracujeme, ať už jde o naše zaměstnance, farmáře, dodavatele či partnery. Ještě to není 100% dokonalé, ale posouváme se směle vpřed.

Příroda (káva, bavlna, dřevo)

O udržitelnosti nestačí jen diskutovat, je potřeba jednat. Proto nečekáme na vydání zákonů, abychom začali něco dělat. Naše strategie a programy jsou koncipovány tak, abychom mohli dělat to, co je v naší sféře vlivu možné. Když narazíme na hranice, hledáme partnery pro spolupráci, kteří nám pomohou dostat se dál a realizovat dlouhodobé změny.

Lidé

Tchibo nehledá v zemích, kde se káva pěstuje, jen nejlepší kávová zrna. Zajímá se i o lidi, kteří tuto kávu pěstují s velkou láskou a péčí. Věnuje se ale i všem ostatním, bez kterých by naše výrobky nemohli vzniknout – pěstitelům bavlny, dělníkům v továrnách.

Recyklace a odpady

Prvotním snažením by mělo být odpad vůbec nevytvářet. To si samozřejmě bereme k srdci a za několik posledních let jsme v této oblasti ušli velký kus cesty. Redukujeme obaly, recyklujeme PET lahve či rybářské sítě ze světových moří, využíváme inovativní materiály a vracíme tak drahocenné zdroje zpět do oběhu.
Přečtěte si, co vše děláme pro životní prostředí a lidi.
Ke společenské odpovědnosti
Oblíbené a rozmanité

Naše nejlepší kategorie

Dámské spodní prádlo

Objevte nyní

Oblečení pro teenagery

Objevte nyní

Pánské noční prádlo a domácí oblečení

Objevte nyní

Sportovní oblečení pro ženy

Objevte nyní

Dámské kalhoty

Objevte nyní

Dětské oblečení

Objevte nyní

Pánské spodní prádlo

Objevte nyní

Druhy sportu

Objevte nyní

Dámské bundy

Objevte nyní

Aktuální kolekce

Koupelna na modré vlně

Objevte nyní

Vydejte se do hor

Objevte nyní

Dáme si do těla!

Objevte nyní

Vaření je snadné a zábavné

Objevte nyní

Místo na slunci

Objevte nyní

Perfektní oblečení na sezonu

Objevte nyní

Jarní probouzení

Objevte nyní

Oblečte se do barev

Objevte nyní

Základní oblečení po děti a teenagery

Objevte nyní

Síla spočívá v klidu

Objevte nyní

Miluji ležérní styl!

Objevte nyní

Jarní VÝPRODEJ

Objevte nyní

Na zahradě jsem doma

Objevte nyní

Ležérní styly
pro pořádné chlapy

Objevte nyní

Základní kousky pro muže

Objevte nyní

Vzhůru do zeleně

Objevte nyní