Schließen

Indukční napěňovač mléka, černý

1 799
vč. DPH
  • Na skladě
termín dodání
Čtv 16.7.2020 - Pá 17.7.2020
  • Doručení: Doručení prostřednictvím přepravní společnosti
  • Doručení do kamenného obchodu: zdarma s Objednat & vyzvednout
  • K přípravě teplé a studené mléčné pěny nebo k ohřátí mléka pouhým stisknutím tlačítka
  • K napěnění cca 260 ml mléka nebo ohřátí 500 ml mléka
  • Mléko se nepřipaluje
  • Obsluha jedním tlačítkem díky dotekovému rozhraní
  • Odnímatelné díly lze mýt v myčce nádobí

Indukční napěňovač mléka

Obj. číslo 98893
Indukční napěňovač mléka překvapuje nejen svým vzhledem, ale i svou funkčností. Pouhým stisknutím tlačítka připravíte jednoduše a rychle krémovou mléčnou pěnu – stejnoměrně našlehanou, teplou nebo studenou.

Funkce:

  • Perfektní mléčná pěna během několika málo sekund
  • Snadná obsluha jedním tlačítkem díky dotekovému rozhraní
  • Dva míchací nástavce pro optimální konzistenci mléčné pěny
  • Značky na doplňování množství na vnitřní straně
  • S průhledným víkem – pro přehled o konzistenci mléčné pěny
  • S ochranou proti přehřátí a automatickým vypínáním
  • V myčce nádobí lze mýt odnímatelné díly, tj. míchací nádobu, míchací nástavce a víko
  • Protiskluzové silikonové nožky

Barva:

Černá

Materiál:

Ušlechtilá ocel a plast

Rozměry:

Výška cca 20 cm
Průměr cca 13 cm

Výkon:

500 W

Objem:

Lze napěnit max. 260 ml studeného mléka, resp. ohřát max. 500 ml studeného mléka

Pokyny:

Odnímatelné díly lze mýt v myčce nádobí

Stáhnout další informace o výrobku

Tento indukční napěňovač mléka nepřesvědčuje jen svým vzhledem, ale i svou funkčností. Energie, kterou produkuje magnetické pole uvnitř, je přenášena do spodní části napěňovače, kde je přeměňována na teplo. Energie vzniká pouze tehdy, pokud dojde ke kontaktu přístroje s míchací nádobou. Tak máte jistotu, že se mléko nepřipálí.

S tímto indukčním napěňovačem mléka můžete připravit jak teplou a studenou mléčnou pěnu, tak ohřát mléko, např. na kakao. A to vše pouhým stisknutím jediného tlačítka.
Kvalita výsledku při napěňování mléka závisí na třech hlavních faktorech: čerstvosti mléka, obsahu tuku a obsahu bílkovin. Pokud jsou splněny optimální podmínky, nestojí přípravě lahodné krémové pěny už nic v cestě.

Tři základní pravidla:
  • Pokud chcete dosáhnout pevné mléčné pěny, mělo by mléko použité k její přípravě obsahovat přinejmenším 1,5 % tuku. K přípravě krémové mléčné pěny je vhodné plnotučné mléko s obsahem tuku 3,5 %.
  • Čím více bílkovin mléko obsahuje, tím déle pěna vydrží našlehaná.
  • Čerstvé mléko se napěňuje obtížněji než trvanlivé mléko. Chcete-li vždy dosáhnout stabilní mléčné pěny, měli byste k její přípravě používat raději trvanlivé mléko.
Káva latte macchiato je považována za klasiku mezi kávovo-mléčnými specialitami. Je to kombinace našlehaného mléka s čerstvě připraveným espressem. Při přípravě kávy caffè latte se používá dvojité espresso a našlehané mléko. Klasické cappuccino obsahuje espresso a našlehané mléko, zatímco překapávaná káva s mlékem sestává z překapávané kávy a teplého mléka.
Zkuste vnést do svého postupu přípravy kávy čerstvý vítr: co byste řekli například na nové, vzrušující kávové speciality, jako je třeba krémové cappuccino ze sójového mléka?

Obecně totiž lze napěnit každé mléko, bez ohledu na obsah tuku. Můžete tedy napěnit i různé druhy rostlinných „mlék“, jako je například sójové, rýžové, ovesné nebo mandlové mléko – pěna ovšem může být o něco méně stabilní.

Obj. číslo:

98893

Možné dodací adresy:

  • Fakturační adresa
  • Odlišná dodací adresa
  • Adresa v zahraničí
  • Obchod Tchibo

Zákaznické hodnocení

  • 0,5
  • 1
  • 1,5
  • 2
  • 2,5
  • 3
  • 3,5
  • 4
  • 4,5
  • 5
4,0 z 5 hvězdiček

Tento výrobek doporučuje 2 z našich zákazníků

  • 5 hvězdičky
    (3)
  • 4 hvězdičky
    (0)
  • 3 hvězdičky
    (0)
  • 2 hvězdičky
    (0)
  • 1 hvězdička
    (1)