Grand Classé Veloso Brasil, 10 kapslí

Momentálně není k dispozici
coffee_cup_steaming

Grand Classé Veloso Brasil, 10 kapslí

Obj. Číslo: 33590

  • Pouze po krátkou dobu
  • Plná chuť s lehoučkou lískooříškovou notou
  • Do kávovarů Cafissimo

Grand Classé Veloso Brasil je nová limitovaná edice espressa pro kávovary Cafissimo značky Tchibo. Stejně jako pro všechny espressa řady Grand Classé vybrali experti Tchibo i pro kávu Veloso Brasil pouze kávová zrna špičkové kvality. V jihovýchodní části Brazílie leží stát Minas Gerais, jehož zvláštní kouzlo je utvářeno především bezpočtem vodopádů a jezer. Uprostřed působivé přírody provincie Carmo do Paranaíba leží už zhruba 200 let farma Santa Cecília, pojmenovaná po patronce muzikantů, svaté Cecílii.

Farmu Santa Cecília vlastní rodina Veloso, ve které se tajemství týkající se umění pěstování kávy předává z generace na generaci. Dnes je vlastníkem kávové farmy již čtvrtá generace této rodiny. Rostliny kávovníku arabského jsou pěstovány na bujných plantážích, dostatek vláhy je zajišťován velkým množstvím pramenů a speciálním zavlažovacím systémem. Vlivem takto výjimečných přírodních podmínek často dochází k tomu, že v plodech kávovníku dozrává místo dvou podlouhlých zrn jen jediné: vzácné, tzv. perlové zrno. Nazýváno je tak podle svého tvaru připomínajícího perlu. V tomto zrnu je skryto bohaté kávové aroma, které si můžete exkluzivně vychutnat v našem espressu Grand Classé Veloso Brasil. Těšte se na výjimečné espresso plné chuti s lehoučkou lískooříškovou notou.


Příprava

Grand Classé Veloso Brasil je určeno do kávovarů Cafissimo, které pracují s kávou porcovanou v kapslích. Každá jednotlivá kapsle přitom obsahuje přesně odměřené množství jemně mleté kávy na přípravu jednoho šálku lahodného espressa Grand Classé Veloso Brasil. Kapsle se jednoduše vloží do kávovaru Cafissimo značky Tchibo – pouhým stisknutím tlačítka získáte kávu vynikající chuti.

  • Hermeticky uzavřené kapsle
  • Přehled hlavních výhod
  • Kvalita a zodpovědnost
  • Dárkové balení
  • Objednávka a dodání