Vysoce kvalitní pánve do každé kuchyně

Pokud rádi vaříte, neobejdete se bez kvalitní a odolné pánve. Sotva existuje kuchyňský pomocník, který je tak všestranný a dokáže vykouzlit tak lahodné výsledky. Stejně jako u potravin se i u pánví liší vkus. Někteří mají rádi lehké pánve z hliníku nebo inovativní modely s keramickou vrstvou. Jiní dávají přednost klasickým těžkým železným pánvím. U Tchibo najdete vysoce kvalitní pánve za příznivé ceny.
Tchibo Praha, spol. s r.o.

Objevit ještě víc

Do kolekce Do kolekce
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 28 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 20 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 24 cm
1 290
899
999
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 28 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 20 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 24 cm
1 290
899
999
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 28 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 20 cm
Pánev z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí, cca 24 cm
1 290
899
999

Pánev s povrchovou úpravou – klasika v kuchyni

I když pánve obvykle vypadají spíše nenápadně, mnohé z nich obsahují spoustu špičkových technologií. Kvůli vysokému žáru má mnoho potravin tendenci přichytávat se ke dnu pánve. Tomu je třeba zabránit! Výrobci v průběhu času vynalezli nespočet typů nepřilnavých povrchů, z nichž některé fungují lépe než jiné. Ve společnosti Tchibo sázíme na inovativní technologii GREBLON®. To také zabraňuje tomu, aby se jídlo při smažení s nízkým obsahem tuku přichytilo.

Inovativní a praktické: Pánve s keramickým povrchem

Zvláštním případem nepřilnavého povrchu je keramika. Pánve z tohoto materiálu mají typický bílý povrch a v posledních letech se staly velmi módními. Keramika je tvrdý materiál, který má velmi dobré nepřilnavé vlastnosti. Při používání keramické pánve dbejte na to, aby nikdy nepřišla do styku s kovovými špachtlemi nebo houbičkami. To mimochodem platí pro většinu pánví s povrchovou úpravou.

Pánve z nerezové oceli pro dlouhotrvající zábavu při vaření

Pánve z nerezové oceli se používají zejména v profesionálních kuchyních. Není divu, vždyť jsou známé svou mimořádnou robustností a odolností. Zejména pánve z nerezové oceli bez povrchové úpravy dlouho trvají, ale je třeba s nimi také trochu cvičit. Zpočátku byste neměli používat příliš málo oleje a zvyknout si na to, že pánve z nerezové oceli potřebují trochu více času, než se zahřejí na provozní teplotu.

Kvalita je základem všeho

Sotva existuje jiné kuchyňské náčiní, jehož kvalita se liší tolik jako pánev. Bohužel mnoho modelů má tendenci se rychle opotřebovávat, pokud je používáte každý den. Nemusí to tak být! V Tchibo chceme, abyste se mohli spolehnout na kvalitu a trvanlivost našich pánví. To je podpořeno inovativním a udržitelným povlakem GREBLON® a pečetí TCM ("Tchibo Certified Merchandise"), která zaručuje naše vysoké standardy kvality ve všech fázích výroby.